BURGER KING® AVAA HELMIKUUSSA UUDEN RAVINTOLAN VANTAAN KORSOON
Uusi DRIVE THRU-autokaistallinen ravintola avautuu mittavan remontin jälkeen kiinteistöön, jossa on ennen sijainnut ABC-Deli. Samalla tontilla toimivat edelleen HOK-Elannon ABC-mittarikenttä ja -autopesu. BURGER KING® Korso palvelee liekillä grillattujen hampurilaisten ystäviä viikonloppuisin ympäri vuorokauden 44 asiakaspaikan laajuudella. Uusi ravintola työllistää noin 20 koko- ja osa-aikaista työntekijää.
-Olemme iloisia uudesta liikepaikasta, joka mahdollistaa uuden BURGER KING® -ravintolan avaamisen yhdelle Vantaan liikenteellisesti vilkkaimman väylän varrelle. Autoilijoiden arkea helpotamme palvelemalla autokaistan kautta. Lisäksi ravintolaan on tulossa itsepalvelukassat sekä uusi RESTIS-applikaation kautta toimiva etukäteistilauskonsepti, kertoo Burger Kingin Suomen ketjujohtaja Tomi Söderström.
Vuonna 1954 Yhdysvalloissa perustettu BURGER KING® on tunnettu liekillä grillatuista hampurilaisistaan, jotka valmistetaan asiakkaiden toiveiden mukaan. Maailman toiseksi suurin hampurilaisravintolaketju erottuu kilpailijoistaan myös juomapuolella. BURGER KING® -ravintoloissa virvoitusjuomia saa juoda niin paljon kuin haluaa, ja lisäksi ravintoloissa tarjoillaan myös olutta. Ravintolaketju on laajentunut Suomessa viime vuosina vauhdikkaasti; neljän ensimmäisen toimintavuotensa aikana ketju on avannut yhteensä 42 ravintolaa ja vuoden 2018 aikana ketjun avaa 12 uutta ravintolaa. Suomessa Burger King® on toiminut joulukuusta 2013.
-BURGER KING® -ketjun jatkaa vuoden 2019 aikana valtakunnallisen verkoston kasvattamista. Tavoitteena on kasvattaa ketjua reilulla kymmenellä uudella yksiköllä, Söderström jatkaa.
Myös HOK–Elannon Head of Asset Management Timo Myllynen on tyytyväinen uudesta toimijasta, joka tuo lisää asiakasvirtaa liikepaikalle.
Avainsanat
Yhteyshenkilöt
Tomi Söderström, ketjujohtaja BURGER KING®, Restel Fast Food Oy,
puh. +358 50 355 0242, tomi.soderstrom@restel.fi
Timo Myllynen, Head of Asset Management, HOK–Elanto
puh. +358 10 76 60174, timo.myllynen@sok.fi
Kuvat
Tietoja julkaisijasta
BURGER KING®
Vuonna 1954 perustettu BURGER KING® on maailman toiseksi suurin hampurilaisravintolaketju, jonka ravintoloissa syö maailmanlaajuisesti noin 11 miljoonaa herkuttelijaa päivittäin. Hampurilaisravintolat tunnetaan liekillä grillatuista hampurilaispihveistä ja herkuista, jotka valmistetaan aina tilauksesta. Klassikkotuote, WHOPPER®-hampurilainen, on valmistettu muuttumattomalla reseptillä jo vuodesta 1957. www.burgerking.fi
RESTEL OY
Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 170 ravintolaa. Restelin ravintoloita ovat BURGER KING®-, Taco Bell-, Rax Buffet-, Shell HelmiSimpukka-, Martina-, O' Learys-, Wanha Mestari-, Hemingway's -ravintolat sekä Tapahtumaravintolat.www.restel.fi
Tilaa tiedotteet sähköpostiisi
Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.
Lue lisää julkaisijalta BURGER KING® Suomi
BURGER KING® avaa uuden ravintolan Mall Of Triplaan27.6.2024 06:00:00 EEST | Tiedote
Grilli kuumenee pian myös Pasilassa, kun Burger King avaa uuden ravintolan Kauppakeskus Triplaan syksyllä 2024.
BURGER KING® avaa lippulaivaravintolansa Citycenteriin8.4.2024 07:00:00 EEST | Tiedote
Liekehtivän kuumia uutisia – Burger Kingin uusi lippulaivaravintola avataan loppuvuodesta parhaalle näköalapaikalle Helsingin Citycenteriin.
BURGER KING® avaa uuden ravintolan Redin kauppakeskukseen30.1.2024 06:00:00 EET | Tiedote
Polttaa, polttaa – liekillä grillatut burgerit saapuvat Kalasatamaan, kun BURGER KING® avaa uuden ravintolan Kauppakeskus Rediin.
BURGER KING® saapuu Kokkolaan – uusi ravintola avataan loppuvuodesta8.8.2023 07:00:00 EEST | Tiedote
Liekillä grillatut hampurilaiset saapuvat pian myös Kokkolaan! BURGER KING® avaa ensimmäisen ravintolansa Keski-Pohjanmaalle loppuvuoden aikana – Kokkolaan avautuva BURGER KING® on ketjun 64. ravintola Suomessa.
BURGER KING® saapuu vihdoin Rovaniemelle30.8.2022 13:28:26 EEST | Tiedote
Uusi, kauan odotettu ravintola avaa ovensa keskustan Koskikadulla loppuvuoden 2022 aikana.
Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.
Tutustu uutishuoneeseemme