
Haku Vuoden Kokki 2020 -kilpailuun on käynnissä

Vuoden Kokki -kilpailu on ravintola-alan ruoanlaiton ammattilaisten suomenmestaruuskilpailu. Vuoden Kokki 2020 -kilpailu käydään Gastro Helsinki -ammattilaistapahtumassa 12.-13.3.2020 Helsingin Messukeskuksessa. Hallitseva Vuoden Kokki 2019 on Mikko Kaukonen, Food Camp Finland, Helsinki.
- Vuoden Kokki -kilpailu on ponnahduslauta, jossa kehität laaja-alaisesti ammattisi vaativia taitoja ja kasvat täyteen potentiaaliisi. Vuoden Kokki 2020 -kilpailun ennakkotehtävässä sinun tulee suunnitella annos ja lähettää suunnittelemasi resepti ja annoskuva lämpimästä pääruoasta. Ennakkotehtävän pakollisia raaka-aineita ovat kananmuna ja jokin Valio Luomu tuoteperheen tuote. Lisäksi saa käyttää annoksessa kasviksia ja Valion juustoja. Työstä resepti, joka on mielikuvaltaan herkullinen ja innovatiivinen. Tartu rohkeasti mahdollisuuteen ja haasta itsesi, kiteyttää kilpailujohtaja Ismo Sipeläinen, Vuoden Kokki 2015 ja keittiömestari ravintola Finnjävel.
Katso tarkemmat ohjeet ja lisätiedot Vuoden Kokki 2020 -kilpailun hausta:
www.elo-saatio.fi/haku-vk20
Vuoden Kokki -kilpailun vastuullinen järjestäjä Suomessa on ELO-Suomalaisen ruokakulttuurin edistämissäätiö, ELO-säätiö. Vuosittainen kilpailutapahtuma edustusvuodella toteutetaan yhdessä Vuoden Kokki Akatemian ja laajan yhteistyökumppaniverkoston kanssa. Vuoden Kokki 2020 -kilpailun vahvistettuja pääyhteistyökumppaneita ovat: HKScan Finland Oy, Messukeskus, Metos Oy Ab, Valio Oy, Viking Line Abp ja Wihuri Oy Aarnio Metro-tukku. Muita yhteistyökumppaneita ovat: Ainoa Winery Oy, Aromi-lehti, Astiavuokraus Oy Jubilee, E.Ahlström Oy, Diversey Suomi Oy, MaRa ry, Meira Oy, MTK ry, NORD-T, Pajunen Oy, Perho Liiketalousopisto, Polar Electro Finland Oy, Ruokatieto Yhdistys ry, SLC ry ja Vitriini-lehti. Vuoden Kokki -kilpailutoiminnan kumppanihaku vuodelle 2020 on käynnissä.
Linkit:
www.vuodenkokki.fi
Facebook ja Instagram @vuodenkokki #vuodenkokki #ruokakulttuuri
Kuvateksti: Haku Vuoden Kokki 2020 suomenmestaruuskilpailuun on käynnissä 9.12.2019-19.1.2020.
Kuva: Santeri Stenvall/ELO-säätiö
Yhteyshenkilöt
Lisätietoja:
Bettina Lindfors
Johtaja
ELO-säätiö
040-9209810
bettina.lindfors@elo-saatio.fi
Kuvat

Linkit
Tietoja julkaisijasta

Pajuniityntie 11
00320 Helsinki
http://www.elo-saatio.fi
Tilaa tiedotteet sähköpostiisi
Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.
Lue lisää julkaisijalta ELO - Suomalaisen ruokakulttuurin edistämissäätiö
Vuoden Kokki, Vuoden Tarjoilija, Bocuse d’Or Academy Finland kilpailutoiminta jatkuu katkeamattomana uusine pääjärjestäjineen31.8.2020 09:58:00 EEST | Tiedote
Tiedote 31.8.2020. ELO-säätiön hallinnoima ravintola-alan kansallinen ja kansainvälinen kilpailutoiminta siirtyy uusille pääjärjestäjille syyskuusta alkaen. Bocuse d’Or kilpailutoiminta siirtyy Bocuse d’Or Academy Finland ry:lle. Vuoden Kokki ja Vuoden Tarjoilija kilpailutoiminnan järjestämisvastuu siirtyy Wihuri Oy Aarnio Metro-tukulle. Sekä Bocuse d’Or että Vuoden Kokki ja Vuoden Tarjoilija kilpailutoiminta jatkuu katkeamattomana uusine pääjärjestäjineen ja nykyisine ammattilais- ja yhteistyökumppaniverkostoineen suunnitelmien ja tavoitteiden mukaisesti.
Euroopan Bocuse d’Or -kilpailut siirretään syyskuulle20.3.2020 14:34:39 EET | Tiedote
Bocuse d’Or -kilpailuja järjestävä GL-events ilmoitti tänään, että toukokuun lopulle Tallinnaan suunniteltu Bocuse d’Orin Euroopan-osakilpailu pidetään 3.- 4. syyskuuta 2020.
Päivitetty tiedote: Vuoden Kokki 2020 ja Vuoden Tarjoilija 2020 on valittu13.3.2020 17:23:50 EET | Uutinen
Vuoden Kokki 2020 on Lari Helenius (Ravintola Olo, Helsinki) ja Vuoden Tarjoilija 2020 on Christian Angelov (Ravintola Finnjävel Salonki. Ruoanlaiton ammattilaisten Vuoden Kokki- ja salipuolen ammattilaisten Vuoden Tarjoilija SM-kilpailujen finaalit käytiin 13.3.2020 Messukeskuksessa.
Vuoden Kokki 2020 ja Vuoden Tarjoilija 2020 on valittu13.3.2020 17:02:07 EET | Uutinen
Vuoden Kokki 2020 on Lari Helenius (Ravintola Olo, Helsinki) ja Vuoden Tarjoilija 2020 on Christian Angelov (Ravintola Finnjävel Salonki). Ruoanlaiton ammattilaisten Vuoden Kokki- ja salipuolen ammattilaisten Vuoden Tarjoilija SM-kilpailujen finaalit käytiin 13.3.2020 Messukeskuksessa.
Vuoden Kokki ja Vuoden Tarjoilija -finalistit vuodelle 2020 on valittu - seuraa finaalia suorassa lähetyksessä13.3.2020 10:02:19 EET | Tiedote
Vuoden Kokki ja Tarjoilija 2020 -finalistit julkistettiin Gastro Helsinki -ammattitapahtumassa 12.3. Kahdeksan huippukokkia ja -tarjoilijaa jatkaa finaaliin, joka järjestetään poikkeuksellisesti suurelta yleisöltä suljettuna. Vuoden Kokki ja Tarjoilija 2020 -finaalia voi seurata tänä vuonna suorana Ilta-Sanomien verkkosivuilla Ruokala-osiossa 13.3. klo 10-14.