Mesoaja-kilpailu loppusuoralla: tässä ovat finalistit

Voittajat julkistetaan Mesoaja Gaalassa Messukeskuksessa Helsingissä 3. maaliskuuta. Kilpailussa jaetaan seitsemän palkintoa: Vuoden elämys, Vuoden markkinoija, Vuoden messuosasto, Vuoden messuteko, Vuoden messutiimi, Vuoden sykähdyttäjä ja Vuoden tapahtuma. Vuoden elämys on mukana uutena kategoriana ensimmäistä kertaa. Voittajat palkitaan 3000 euron stipendein, jotka lahjoittaa Suomen Messusäätiö.
Kilpailuun lähetettiin yli 80 hakemusta, joiden joukosta asiantuntijaraati seuloi kolme finalistia kuhunkin palkintokategoriaan.
Mesoaja 2020 -finalistit ovat:
Vuoden elämys
Elina Salminen | Runo-tasting Helsingin Kirjamessuilla
Nordnet | Live-treidauskilpailu Sijoitus Invest -tapahtumassa
Ryöväri Oy | KirjaKallio Helsingin Kirjamessuilla
Vuoden markkinoija
Harva Marketing I Arla Oy Food & Art Festivaleilla
Ilta-Sanomat / Sanoma Games I Sisältömarkkinointikampanja nuorille GameXpon yhteydessä
S-Pankki I S-Pankki I love me -messuilla
Vuoden messuosasto
Scandic Hotels Oy I Marski by Scandic -lanseeraus Matkamessuilla
Suomen Pakolaisapu & Tikau I Empathy Movement Habitaressa
Wiitta Oy & Ferroplan Oy I Yhteisosasto Alihankinta-messuilla
Vuoden messuteko
Aku Ankka & Sanoma Kids I Aku Ankka -maailma Tubeconissa
Aspa-säätiö sr I Lupa olla upea -kampanja I love me:ssä
Factor Nova I K-raudan Hyönteishotelli Kevätmessuilla
Vuoden messutiimi
House of Organic I Kauneustiimi I love me:ssä
Isku I Isku-tiimi Habitaressa
Kustannusosakeyhtiö Aula & Co I Heittäytyvä tiimi Helsingin Kirjamessuilla
Vuoden sykähdyttäjä
HIMSS & Health 2.0 European Conferencen ”liekinheitin” Pia Heikkurinen
KirjaKallion tuottaja Anri Väre
K-Raudan Creative Director Tarja Viilola
Vuoden tapahtuma
K-kauppiasliitto I K-team Päivät
Rockadillo Production Oy I WOMEX 2019
Business Finland & Sitra I The HIMSS & Health 2.0 European Conference
Mesoaja 2020 -finalistit esitellään tarkemmin Mesoajan nettisivuilla: www.mesoaja.fi. Kilpailuun sai osallistua 1.1.– 31.12.2019 järjestetyillä tapahtumilla ja toteutuksilla.
Voittajat valitsee monipuolista näkemystä edustava tuomaristo, joka koostuu markkinoinnin, viestinnän ja tapahtuma-alan konkareista. Tuomariston työskentelyyn osallistuvat #mimmitkoodaa-ohjelman vetäjä Milja Köpsi, Aalto Yliopiston professori Pekka Mattila, Vimmacompany Oy:n taiteellinen johtaja, yrittäjä Marjut Rahkola, Messukeskus Helsingin toimitusjohtaja Anni Vepsäläinen, MTL ry:n toimitusjohtaja Tarja Virmala, tapahtumakouluttaja ja kirjailija Helena Wallo Faustus Oy:stä sekä tuomariston puheenjohtajana Jyväskylän Messut Oy:n toimitusjohtaja, Messu- ja tapahtumajärjestäjät ry:n hallituksen puheenjohtaja Juha Rahko.
Mesoaja Gaalan järjestää Messukeskus Helsinki yhdessä valikoitujen kumppaneiden kanssa. Tapahtuman toteutusta tukee Suomen Messusäätiö.Mesoaja Gaala järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 2018.
http://www.mesoaja.fi| #mesoaja #messusäätiö
Kuvia gaalasta ja Mesoaja-tunnus vapaaseen käyttöön:
Avainsanat
Yhteyshenkilöt
Messukeskus Helsinki, markkinointi- ja viestintäjohtaja Maria Mroue, puh. 050 393 4974, maria.mroue@messukeskus.com. Viestintäpäällikkö Tarja Gordienko, puh. 050 5847 262, tarja.gordienko@messukeskus.com.
Kuvat
Linkit
Tietoja julkaisijasta
Helsingin Messukeskus on Suomen elämyksellisin tapahtumakortteli ja vaikuttavin kohtaamismedia. Suomen suurin tapahtumajärjestäjä tuottaa laadukkaita tapahtumia sekä vuokraa tilojaan ja palvelujaan erilaisten tapahtumien areenaksi. Messukeskuksen itse tuottamia tapahtumia ovat mm. Habitare, Helsingin Kirjamessut, Educa, FinnBuild, Matkamessut ja Vene Båt. Vierastapahtumina Messukeskuksen tiloissa järjestetään mm. Slush, Nordic Business Forum, Assembly, Kennelliiton Koiramessut sekä lukuisia kansainvälisiä kongresseja ja yritystapahtumia vuosittain.
Tilat käsittävät 7 hallia, 40 muuntuvaa kokoustilaa, 21 ravintolaa ja oman tapahtumahotellin. Messukeskus toi vuonna 2023 pääkaupunkiseudulle 187 miljoonan euron tulovirran ja toiminnan työllisyysvaikutus oli 2535 henkilötyövuotta. Omistajayritys Suomen Messut perustettiin vuonna 1919. | Messukeskus. The realsocial media. www.messukeskus.com @messukeskus
Helsinki Expo and Convention Centre (brand name Messukeskus) hosts Finland’s most inspiring events and exciting encounters. As Finland’s premier experience provider, we organise high-quality events and rent out our facilities for a wide variety of occasions. Events produced by Messukeskus include, among others, Habitare, the Helsinki Book Fair, Educa, Finnbuild, Matka Travel Fair, and Helsinki International Boat Show. Messukeskus also hosts guest events such as Slush, Nordic Business Forum, Assembly, International Dog Fair, as well as many international congresses and business events every year.
Our premises include 7 halls, 40 convertible meeting rooms, 21 restaurants, and our own hotel. The events held at the Helsinki Exhibition and Convention Centre last year brought in a revenue stream of 187 million euros to the Helsinki metropolitan area and created the equivalent of 2,535 full-time jobs. The Finnish Fair Corporation was founded in 1919. | Messukeskus. The real social media | www.messukeskus.com @messukeskus
Tilaa tiedotteet sähköpostiisi
Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.
Lue lisää julkaisijalta Messukeskus
MEDIAKUTSU: Ruokamessut 11.–13.4.2.4.2025 10:34:31 EEST | Kutsu
Hyvä toimittaja, Ruokamessut 2025 avaa ovensa Helsingin Messukeskuksessa 11.–13.4. Tervetuloa inspiroitumaan, tutustumaan ajankohtaisiin ruoka- ja juomatrendeihin sekä seuraamaan huippuosaajien mittelöitä. KILPAILUJA JA PALKITSEMISIA: Pe 11.4. klo 10.00–14.00: Ruokavisa – Basilika-lava Ruokavisa on yläkouluille suunnattu ruokakasvatuksen opetuskokonaisuus, jossa kisataan ruokaketjun vastuullisuuteen liittyvissä tiedoissa ja käytännön ruoanlaittotaidoissa. Pe 11.4. klo 12.00–12.30: Vuoden suomalainen elintarvikeinnovaatio –palkinto – Salvia-lava Palkinto nostaa esille tuoreita ideoita ja kannustaa alan toimijoita kehittämään kuluttajien arkea ja juhlaa helpottavia ratkaisuja. 10 000 euron arvoisen palkinnon lahjoittaa Suomen Messusäätiö. Pe 11.4. klo 12.30–13.00: Vuoden ravintola 2025 –julkistus – Salvia-lava Suomen Gastronomien Seura on myöntänyt Vuoden ravintola -tunnustusta jo vuodesta 1985 lähtien. Tunnustuksen ovat saaneet viime vuosina muun muassa porvoolainen Vår (2024), lohjalai
Helsinki Expo and Convention Centre Invests Heavily in Its Services2.4.2025 09:00:00 EEST | Tiedote
Helsinki Expo and Convention Centre will host seven major international congresses in 2025, drawing 25,000 participants. The success is based on top-notch services and experienced staff, as well as innovative and bold investments in the development of facilities and services.
Agri-INNO 2025 palkitsee 10 000 eurolla maatalousalan innovaation: haku on avattu2.4.2025 09:00:00 EEST | Tiedote
Suomen Messusäätiön 10 000 euron suuruinen Agri-INNO-palkinto jaetaan KoneAgria 2025 -tapahtumassa 9.10.2025 Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa. Tapahtumassa on finaaliin valittujen innovaatioiden ideoiden esittelyt, joiden perusteella tuomaristo valitsee voittajan. Palkinnon saajaa voi ehdottaa 15.9.2025 asti.
Habitare Pron Nordic Quarters -julkaisun ensimmäinen numero on ilmestynyt – sisällöistä vastaa Jessica-Christin Hametner31.3.2025 12:00:00 EEST | Tiedote
Habitare Pro -ammattilaisalustan uuden englanninkielisen digijulkaisun ensimmäinen numero on ilmestynyt. Kiinnostavimpia muotoilu- ja arkkitehtuuritarinoita Suomesta, Pohjoismaista ja Baltian maista kertovan Nordic Quarters jatkaa luontevasti Habitaren kansainvälistymistä. Julkaisun sisältötyötä ohjaa Jessica-Christin Hametner. Ammattilaisyleisölle ja muotoilun ystäville kuratoitu Habitare Pro järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 10.–14.9.2025.
Kuka päättää, mitä Suomi syö? – Ruokamessujen paneelikeskustelu pureutuu ruokavalintojen taustoihin31.3.2025 10:00:17 EEST | Tiedote
Ruokamessuilla pohditaan ruokavalintoja ohjaavia tekijöitä. Perustuvatko valinnat tottumuksiin, mieltymyksiin, hintaan vai vaikkapa esillepanoon? Entä mikä merkitys on vastuullisuudella ja hyvinvoinnilla? Kuka päättää, mitä Suomi syö -paneelikeskustelu käydään Ruokamessuilla Helsingin Messukeskuksessa lauantaina 12.4. kello 12.
Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.
Tutustu uutishuoneeseemme