Varapuu

Intohimo ja menestys kutsuvat Kultsalle 14.-15.3.2020

Jaa
Suomen suurin itsensä kehittämisen tapahtuma Passion for Success kutsuu oppimaan, kasvamaan, jaksamaan ja vaurastumaan.
Rahataidon valmentaja Mikko Sjögren on yksi Passion for Successin esiintyjistä. Hän opettaa rahataitoja itsensä tuntemisen kautta.
Rahataidon valmentaja Mikko Sjögren on yksi Passion for Successin esiintyjistä. Hän opettaa rahataitoja itsensä tuntemisen kautta.

Viidettä kertaa järjestettävä Passion for Success kerää oman elämänsä suuntaa hakevia kaksipäiväiseen seminaariin Helsingin Kulttuuritalolle.

- Olet etsimässä, mitä haluat elämältäsi tai sinulla on jo intohimo, jossa haluat edetä, luonnehtii tapahtumaa järjestävän 10times Oy:n toimitusjohtaja Timo Risku ihmistä, jonka kannattaa saapua paikalle.

- Mitä menestys kullekin tarkoittaa, sen jokainen määrittelee itse, Risku lisää.

- Intohimo antaa energiaruiskun siihen, että jaksaa arjen pyörityksen. Mutta pelkällä intohimolla ei kukaan tee mitään loppuun asti. Intohimo on vain tunne, että tämä on tosi siistiä. Vaikeiden hetkien ylittämiseen tarvitaan myös selkeää ymmärrystä siitä, mitä oikeasti haluaa ja miksi.

Näihin asioihin Passion For Success tarjoaa työkaluja.

- Haluat esimerkiksi päästä parempaan kuntoon, tulla vauraammaksi, parantaa kommunikaatiota... Tarjoamme eri vinkkelistä tulevia puheenvuoroja, joista voi kokea, mikä resonoi omalla kohdalla.

Tänä vuonna Passion for Successissa esiintyvät Ben Furman, Mika Poutala, Ilkka Rajala, Ilkka Koppelomäki, Tinka Sjögren, Jenni Levävaara ja Mikko Sjögren.

- Olemme poimineet mukaan puhujia, jotka ovat paitsi ajatteiljoita, myös tekijöitä. Haluamme tarjota esiintyjiä, jotka myös itse kulkevat sitä polkua mitä opettavat, Risku sanoo.

Raha-asioissa oikea sinä

Varapuun perustaja, rahataidon valmentaja Mikko Sjögren on yksi tapahtuman seitsemästä puhujasta.

- Hyvinvoinnissa ja työhyvinvoinnissa talousasiat usein sivuutetaan.

- Jos eurojen puute varastaa huomion oikeasti tärkeistä osa-alueista, ensin menevät sekaisin yöunet ja sitten vatsa. Aamupäiväpöydässä rahahuolet heijastuvat ihmissuhteissa ja työpaikalla zombiena ajatus ei toimi parhaalla mahdollisella tavalla, Sjögren listaa.

- Emme puhu rahasta rahan takia. Tämä on aihe, josta tulee pitää huolta niin kuin muistakin elämän osa-alueista, koska se heijastuu kaikkialle elämään.

Useimpia meistä kiinnostaa, miten päästä eroon stressistä ja kaikenlaisista taloushuolista?

- Täsmälleen samalla rahamäärällä, joka omassa taloudessasi juuri nyt pyörii, osa polkee paikoillaan, osa vaurastuu ja toteuttaa unelmiaan, osa taas vaipuu pikavippisuohon, Sjögren sanoo.

Ihmisten erilaiset ajatukset, uskomukset ja tunteet saavat aikaan erilaista tekemistä. On tunteita, jotka lisäävät tekemistä ja tunteita, jotka estävät tekemistä.

Miten löytää oikeat asetukset, juuri oikea sinä, joka toimii rahan kanssa järkevästi ja elää tyytyväisenä täyttä elämää juuri nyt?

Varapuu kasvattaa ihmisiä itsenäisyyteen ja järkevään päätöksentekoon oman talouden hoidossa.

- Niin kauan kuin sinun täytyy kysyä neuvoa muilta, olet raha-asioissa muiden talutettavissa. Sitten kun pystyt tekemään päätökset itsenäisesti, olet omillasi.

--

Hyvä median edustaja! Tervetuloa Passion for Success -tapahtumaan la-su 14.-15.3.2020 klo 10-18 Helsingin Kulttuuritalolle osoitteeseen Sturenkatu 4, 00510 Helsinki

Akkreditoituminen sähköpostitse asiakaspalvelu@10times.fi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Mikko Sjögren
040 555 4632
mikko@varapuu.fi

Kuvat

Rahataidon valmentaja Mikko Sjögren on yksi Passion for Successin esiintyjistä. Hän opettaa rahataitoja itsensä tuntemisen kautta.
Rahataidon valmentaja Mikko Sjögren on yksi Passion for Successin esiintyjistä. Hän opettaa rahataitoja itsensä tuntemisen kautta.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Varapuu
Varapuu
Viinikankatu 51 B
33800 Tampere

040 555 4632http://www.varapuu.fi

Valmennusyhtiö Varapuu järjestää rahankäytön, sijoittamisen ja vaurastumisen valmennuksia. Vuonna 2007 perustetun yhtiön tarkoitus on opettaa ihmisille järkeviä taloustaitoja — sitä, miten tavallinen ihminen voi oppia taitavaksi rahan kanssa ja vaurastua esimerkiksi sijoittamalla.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Varapuu

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye