BURGER KING RATKOO NUORTEN TYÖELÄMÄN HAASTEITA
Nuoret kohtaavat erilaisia haasteita paitsi töihin pääsyssä, myös siellä jaksamisessa. Pandemia on vähentänyt kesätyöpaikkojen määrää kertoo SAK. Euroopan sosiaalirahaston rahoittaman Yhdessä työhön -hanke pureutuu näihin haasteisiin.
“Haluamme luoda jokaiselle ravintoloistamme työelämään ponnistavalle nuorelle edellytykset menestyä ja toimia kaikenlaisissa työelämän tehtävissä tulevaisuudessa. Monet nuoret, jotka meille työllistyvät, ovat elämänsä ensimmäisessä työpaikassa. Se jos joku luo meille työnantajana vastuun paikan, jonka otamme kunniatehtävänä”, kertoo Restel-ketjun HR-johtaja Marika Mäkelä.
“Ravintola-ala on myös potentiaalinen paikka harjoitella erilaisia työelämässä tarvittavia taitoja, kuten asiakaspalvelua, myyntityötä, esimiestyötä ja tiimityöskentelytaitoja”, Mäkelä jatkaa.
Toimipaikoissa selvitetään, minkälaista tukea nuoret työntekijät ja nuoret esimiehet tarvitsevat arjen työssä ja miten työpaikat voisivat paremmin vastata nuorten työnhakijoiden tarpeisiin ja toiveisiin. Parhaat yhdessä löydetyt toimintamallit jäävät ravintoloiden arkeen.
“Monet työnantajat tunnistavat sen, että uuden sukupolven edustajat kokevat työelämän eri tavoin ja odottavat esimiehiltään ja työnantajaltaan valmiuksia tukea erilaisissa elämäntilanteissa. On hienoa päästä yhdessä Burger King -ravintoloiden kanssa etsimään, kokeilemaan ja luomaan uusia malleja työsuhteen eri tilanteisiin”, kertoo Yhdessä työhön -hankkeen projektipäällikkö Jenni Oliveira.
Euroopan sosiaalirahaston rahoittama Yhdessä työhön hanke toimii ajalla 2/2020–6/2021 Burger Kingin ravintoiloissa ja hoivapalveluja tarjoavan Diakonissalaitoksen Hoivan yksiköissä Helsingissä ja Järvenpäässä. Se saa rahoitusta Euroopan sosiaalirahasto ESR:n rakennerahastosta, Diakonissalaitokselta, Diakonissalaitoksen Hoivalta ja Tradekalta.
Avainsanat
Yhteyshenkilöt
Siru Kalpio, ketjujohtaja, Restel Fast Food Oy/ Burger King Suomi
Puh. +358 40 5190233
Email: siru.kalpio@restel.fi
Kuvat
Tietoja julkaisijasta
BURGER KING®
Vuonna 1954 perustettu BURGER KING® on maailman toiseksi suurin hampurilaisravintolaketju, jonka ravintoloissa syö maailmanlaajuisesti noin 11 miljoonaa herkuttelijaa päivittäin. Hampurilaisravintolat tunnetaan liekillä grillatuista hampurilaispihveistä ja herkuista, jotka valmistetaan aina tilauksesta. Klassikkotuote, WHOPPER®-hampurilainen, on valmistettu muuttumattomalla reseptillä jo vuodesta 1957. www.burgerking.fi
RESTEL OY
Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 170 ravintolaa, työllistäen yli 4000 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ravintoloita ovat BURGER KING®-, Taco Bell-, Rax Buffet-, Shell HelmiSimpukka-, Grilsson-, Martina-, O' Learys- Wanha Mestari- Hemingway's -ravintolat sekä Tapahtumaravintolat.www.restel.fi
Tilaa tiedotteet sähköpostiisi
Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.
Lue lisää julkaisijalta BURGER KING® Suomi
BURGER KING® avaa uuden ravintolan Mall Of Triplaan27.6.2024 06:00:00 EEST | Tiedote
Grilli kuumenee pian myös Pasilassa, kun Burger King avaa uuden ravintolan Kauppakeskus Triplaan syksyllä 2024.
BURGER KING® avaa lippulaivaravintolansa Citycenteriin8.4.2024 07:00:00 EEST | Tiedote
Liekehtivän kuumia uutisia – Burger Kingin uusi lippulaivaravintola avataan loppuvuodesta parhaalle näköalapaikalle Helsingin Citycenteriin.
BURGER KING® avaa uuden ravintolan Redin kauppakeskukseen30.1.2024 06:00:00 EET | Tiedote
Polttaa, polttaa – liekillä grillatut burgerit saapuvat Kalasatamaan, kun BURGER KING® avaa uuden ravintolan Kauppakeskus Rediin.
BURGER KING® saapuu Kokkolaan – uusi ravintola avataan loppuvuodesta8.8.2023 07:00:00 EEST | Tiedote
Liekillä grillatut hampurilaiset saapuvat pian myös Kokkolaan! BURGER KING® avaa ensimmäisen ravintolansa Keski-Pohjanmaalle loppuvuoden aikana – Kokkolaan avautuva BURGER KING® on ketjun 64. ravintola Suomessa.
BURGER KING® saapuu vihdoin Rovaniemelle30.8.2022 13:28:26 EEST | Tiedote
Uusi, kauan odotettu ravintola avaa ovensa keskustan Koskikadulla loppuvuoden 2022 aikana.
Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.
Tutustu uutishuoneeseemme