Kutsu medialle: Maisteltavissa 3D-printattua kasvipohjaista lihaa ensimmäistä kertaa Suomessa
Kasvipohjaisia lihatuotteita valmistava Redefine Meat maistattaa vallankumouksellisia kasvisproteiinituotteitaan Helsinki Gastro -messuilla 18.–20.5.
MeEat Food Tech edustaa Redefine Meatia Suomen markkinoilla ja siten myös suomalaisilla ravintoloilla on mahdollisuus ottaa valikoimiinsa Redefine Meatin kasviproteiinituotteita. Redefine Meat yhdistää tuotekehityksessään erilaisia patentoituja teknologioita ja työskentelee läheisessä yhteistyössä kansainvälisten kokkien ja liha-asiantuntijoiden kanssa.
Redefine Meat on kehittänyt New-Meat™ -tuoteportfolion, joka sisältää monenlaisia tuotteita jauhelihasta pihveihin, ja joiden rakenne ja maku muistuttaa lihaa. Nämä tuotteet ovat saatavilla ravintoloissa Isossa-Britanniassa, Saksassa, Alankomaissa, Israelissa ja nyt myös Suomessa MeEatin kautta.
Messuilla on maistettavissa Redefine Meatin premium-laatuisista kasviproteiinituotteista jauhelihaa, kebabia, burgeria ja 3D printattua flank steakia.
Kaikki Redefine Meatin tuotteet ovat valmistettu vain kasviperäisistä ainesosista. Ne ovat antibiootti-, kolesteroli- ja GMO-vapaita, eivätkä sisällä eläinperäisiä ainesosia tai sivutuotteita.
Mitä: Kutsumme sinut maistamaan ensimmäisenä Redefine Meatin vallankumouksellisia tuotteita Gastro Helsinki -messuille 18.–20.5. Paikalla ja haastateltavissa on Redefine Meatin tuotekehitys- ja markkinointitiimi.
Haastattelupyynnöt ennakkoon: emma.vuorio@meeat.co.
Paikka: Helsingin Messukeskus, Messuaukio 1, 00520 Helsinki. Osasto numero 6F30.
Milloin: Messut avoinna 18.–20.5. ke-to klo 10-18 ja pe klo 10-17.
Avainsanat
Yhteyshenkilöt
Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Emma Vuorio
Marketing Project Manager
+358 40 577 30 80
emma.vuorio@meeat.co
Kuvat
Tietoja julkaisijasta
Suomalainen MeEat Food Tech Oy kehittää ja markkinoi innovatiivisia kasviproteiinituotteita, joita myydään MUU-nimellä. Yhtiön missiona on tehdä kasvipohjaisesta syömisesta mahdollisimman helppoa ja herkullista. Tuotteiden raaka-aineena käytetään muun muassa vatsaystävällistä fermentoitua härkäpapua.
Tilaa tiedotteet sähköpostiisi
Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.
Lue lisää julkaisijalta Meeat Food Tech Oy
Suomen ensimmäinen automaatista saatava vegaanipizza on täällä31.10.2022 10:27:39 EET | Tiedote
MeEat Food Tech on kehittänyt yhdessä Fizza Oy:n kanssa täysin vegaanisen pepperonipizzan. Uutuuspizza on saatavilla kaikista Fizzan pizza-automaateista 1.11.2022 alkaen.
Tulevaisuuden ruoka valloittaa Pariisin – MeEatin ateriakastikkeet pääsivät SIAL-messujen innovaatiokilpailun finaaliin13.10.2022 15:41:22 EEST | Tiedote
MeEat Food Techin fermentoidusta härkäpavusta valmistetut vatsaystävälliset ateriakastikkeet valittiin SIAL Paris 2022 -messujen innovaatiokilpailun finaaliin. Terveysvaikutusten lisäksi MeEat uskoo fermentoinnin mahdollistavan kestävämpiä ruoantuotannon ratkaisuja tulevaisuudessa.
3D-printattua “lihaa” saa nyt Suomesta9.9.2022 14:53:36 EEST | Tiedote
“Jokainen, joka maistaa New-Meat-pihviä tulee hämmästymään”
MeEat tuo grillikauteen viisi vegaanista dippiä ja toivotun kasvipohjaisen Vuusto-makkaran6.6.2022 09:23:26 EEST | Tiedote
MeEat Food Techin vallankumouksellinen kasvipohjainen tuoteperhe kasvaa viidellä dippikastikkeella ja paljon toivotulla Muu Grillimakkara Vuustolla.
MeEat Food Tech Oy on varmistanut 8 miljoonan euron rahoituksen kansainväliseen kasvuun25.5.2022 10:05:24 EEST | Tiedote
MeEatin kasvuun ovat investoineet sveitsiläinen pääomasijoitusyhtiö Emerald Technology Ventures, TeSi (Suomen Teollisuussijoitus) ja suomalainen KVKI Capital. Rahoituskierroksen koko on 8 miljoonaa.
Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.
Tutustu uutishuoneeseemme