Kokkolan Suurteollisuusalueyhdistys ry

KUTSU MEDIALLE: KIP YMPÄRISTÖPÄIVÄ 2023

Jaa

KIP:N ALUEEN YMPÄRISTÖASIOIDEN AJANKOHTAISSEMINAARI - KEHITTYVÄ & KASVAVA KIP

KIP Ympäristöpäivä on perinteinen, nyt jo 19. kertaa järjestettävä, Kokkola Industrial Park -suurteollisuusalueen ympäristöasioiden ajankohtaisseminaari. Päivä kokoaa yhteen KIP:n alueen toimijoita kuin myös ympäristöviranomaisia ja muita sidosryhmiä. Suosittu tapahtuma järjestetään Villa Elbassa perjantaina 9.6.2023. Vuosittaisen seminaarin järjestää Kokkolan Suurteollisuusalueyhdistyksen KIP Ympäristötyöryhmä.

Seminaarin ohjelma on hyvin ajankohtainen ja monipuolinen. Päivässä kuullaan KIP-alueen nykyisten toimijoiden hankkeista sekä myös mahdollisten uusien tulijoiden suunnitelmista (tarkempi ohjelma liitteessä). KIP Ympäristöpäivän päätteeksi jaetaan jo neljäs KIP ympäristöpalkinto.

KIP Ympäristöpäivän 2023 oheistapahtumana järjestetään KWH Logisticsin sähkökonversiorekan ja -jakeluauton esittelypäivä perjantaina 9.6.2023 klo 9–13 Adolf Lahden varastohallin alueella, osoitteessa Kemirantie 6, Kokkola.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Liitteet

Kokkola Industrial Park (KIP) on Pohjois-Euroopan suurin epäorgaanisen kemianteollisuuden ekosysteemi. Kokkolan suurteollisuusalueella sijaitsee 16 tuotannollista toimijaa sekä reilu 60 palveluyritystä. Suurteollisuusalueen välittömässä läheisyydessä sijaitsee myös Kokkolan Satama, josta on ensiluokkaiset yhteydet maailmalle.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kokkolan Suurteollisuusalueyhdistys ry

KIP YMPÄRISTÖPÄIVÄN 20. JUHLAVUOSISEMINAARISSA ENNÄTYSYLEISÖ18.6.2024 10:37:24 EEST | Tiedote

Kokkolan suurteollisuusalueen ympäristöasioiden ajankohtaisseminaari KIP Ympäristöpäivä järjestettiin perjantaina 14.6.2024 - nyt jo 20. kerran. Seminaaritilaisuus Kokkolan kaupungintalolla kokosi noin 200 Kokkola Industrial Park - KIP:n alueen ympäristöasioista ja ajankohtaisista hankkeista kiinnostunutta osallistujaa KIP:n alueelta, Kokkolasta ja Keski-Pohjanmaalta, mutta myös laajasti eri puolilta Suomea. Vuosittaisen seminaarin järjestää Kokkolan Suurteollisuusalueyhdistys ry:n KIP Ympäristötyöryhmä.

Haemme toiminnanjohtajaa14.5.2024 22:32:10 EEST | Ilmoitus

Kokkola Industrial Parkissa (KIP) toimii 16 tuotannollista yritystä ja noin 60 palveluyritystä, jotka työllistävät yhteensä 2400 henkilöä. KIP on enemmän kuin pelkkä suurteollisuusalue. Se on ainutlaatuinen teollinen ekosysteemi, jossa osaaminen, infrastruktuuri, teollinen kiertotalous ja synergiat sekä yhteistyö ovat vertaansa vailla. Kehittyvä teollinen ekosysteemi tarvitsee vahvan yhdistävän toimijan. Kokkolan Suurteollisuusalueyhdistys (KIP ry) on tämän ekosysteemin koordinaattori, joka kirittää ja kannustaa KIP-alueen toimijoita vastaamaan yhteisiin haasteisiin, joita teollinen murros sekä kilpailu investoinneista ja osaajista asettaa. KIP ry on olemassa koko KIP-aluetta ja sen vetovoimaisuutta sekä toimijoiden menestystä varten. Olemalla ennen kaikkea yhteisö, kehitämme yhdessä maailman toimivinta teollista ekosysteemiä.

KIP:N ALUEEN YMPÄRISTÖASIOIDEN AJANKOHTAISSEMINAARI - KEHITTYVÄ & KASVAVA KIP9.6.2023 17:29:10 EEST | Tiedote

Perjantaina 9.6.2023 järjestettiin Villa Elbassa perinteinen KIP Ympäristöpäivä, nyt jo 19. ker-taa. KIP Ympäristöpäivä on Kokkola Industrial Park -suurteollisuusalueen ympäristöasioiden ajankohtaisseminaari. Päivä kokoaa yhteen KIP:n alueen toimijoita kuin myös ympäristövi-ranomaisia ja muita sidosryhmiä. Vuosittaisen seminaarin järjestää Kokkolan Suurteolli-suusalueyhdistyksen KIP Ympäristötyöryhmä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye