Seure Henkilöstöpalvelut Oy

Onko tässä Suomen kivoin työpaikka? Seuren keikkalaiset valitsivat parhaaksi työpaikaksi jo kolmatta kertaa peräkkäin

Jaa

Vuoden parhaat työkohteet seuloutuivat voittajiksi lähes tuhannen ehdotuksen joukosta, kun henkilöstöpalveluyhtiö Seuren työntekijät nimesivät omia suosikkityöpaikkojaan.

Seuren keikkalaiset valitsivat vuoden 2023 parhaat työpaikat
Seuren keikkalaiset valitsivat vuoden 2023 parhaat työpaikat

Vuoden 2023 parhaat työpaikat ovat Hakunilan kotihoito, vammaispalvelun asumispalveluyksikkö Kyrkslätts serviceenhet, Sellosali, Tikkurilan päiväkoti ja Vartiokylän ala-asteen koulu. Tätä mieltä ovat 19 000 pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla keikkailevaa seurelaista.

Espoolainen konsertti- ja tapahtumatalo Sellosali nappasi kolmannen peräkkäisen voittonsa Seuren palvelualojen parhaana työpaikkana. Sellosalissa työskentelee seurelaisia aulapalvelutyöntekijöinä, järjestyksenvalvojina, lipunmyyjinä ja naulakonhoitajina.

Työpaikan hyvä ilmapiiri on valttikortti, kun ihmiset valitsevat, mihin työpaikkaan he hakevat tai millä työpaikalla pysyvät. Sellosalin tuotantopäällikkö Henna Salo, mikä on teidän menestyksenne resepti?

”Luulen, että se on matala hierarkia ja yhteisöllisyys. Meillä ei ole kahden kerroksen väkeä, vaan olemme kaikki samaa porukkaa.”

Sellosalissa on tehty tietoisesti töitä hyvän työilmapiirin eteen jo 20 vuotta. Huolella luotu kulttuuri pysyy, vaikka ihmiset vaihtuisivat. Salo on luonut työpaikalleen kehut kiertoon -toimintatavan, jossa pienikin kiitos kerrotaan eteenpäin. Se luo työyhteisöön hyvän kierrettä, jossa kaikki haluavat tehdä parhaansa.

”Seniorikansalainen kiittää henkilökuntaa aulassa, kun hänelle on tilattu taksi ja varmistettu, että hän pääsee kyytiin”, Salo antaa esimerkin asiakkaan kiitoksesta, joka jaetaan koko työporukalle.

Yli 19 000 seurelaista työskenteli pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla vuonna 2023

Keikkatyö on oma taitolajinsa erityisesti silloin, kun työtä tehdään jopa päivittäin vaihtuvissa työkohteissa, pohtii Seuren toimitusjohtaja Anu Tuomolin. Voi olla jännittävää tupsahtaa uutena työntekijänä keskelle työpaikan arjen tohinaa.

”Siinä tilanteessa ihminen arvostaa myönteistä vastaanottoa ja sitä, että tuntee olonsa tervetulleeksi. Parhaimmillaan arki sujuu työpaikoilla hyvässä yhteistyössä oman ja Seuren väen kesken niin, että kaikki kantavat kortensa kekoon ja näin mahdollistavat palveluiden toimivuuden”, Tuomolin sanoo.

Seurelaiset valitsevat työpaikkansa ja työpäivänsä itse Seuren sovelluksen kautta. Työkeikkojen pituus vaihtelee yhdestä päivästä kuukausien mittaisiin työsuhteisiin. Seuren työntekijät ehdottivat omia suosikkejaan vuoden 2023 parhaaksi työkohteeksi marras-joulukuussa 2023 toteutetulla kyselyllä. Vuonna 2023 Seuressa työskenteli yli 19 000 ihmistä pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla yli 3 500 eri työpaikassa sote- ja palvelualoilla, varhaiskasvatuksessa ja peruskouluissa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Seure Henkilöstöpalvelut Oy

Seure on voittoa tavoittelematon henkilöstöpalveluyhtiö ja epätyypillisten työsuhteiden asiantuntija. Tehtävämme on turvata kaupunkilaisten palveluja vahvistamalla työvoiman saatavuutta. Toimimme Helsingin, Espoon, Vantaan ja Kauniaisten kaupunkien, HUS:n sekä Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen ja Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen alueilla.

Välitämme työvoimaa yhden päivän sijaisuuksista aina kuukausien mittaisiin työsuhteisiin. Tunnemme työntekijämme ja tarjoamme heille erilaisiin elämäntilanteisiin sopivia tapoja tehdä työtä.

Lue lisää: Seure.fi

Sellosali

400-paikkainen Sellosali on ollut yksi pääkaupunkiseudun parhaista konsertti- ja keikkapaikoista jo yli 20 vuotta: talo avattiin vuonna 2003. Akustisesti korkeatasoisessa Sellosalissa järjestetään vuosittain lähes 300 tapahtumaa. Ohjelmistossa on popmusiikin huippuja, taidemusiikkia, jazzia ja maailmanmusiikkia, nykytanssia, teatteria ja komediaa, elokuvia, lastenkulttuuria, senioreille suunnattuja iltapäivätapahtumia ja paljon muuta. Sali sijaitsee erinomaisten kulkuyhteyksien varrella Espoon Leppävaarassa, Kauppakeskus Sellon kyljessä.

Lue lisää: Sellosali

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Seure Henkilöstöpalvelut Oy

Vuokratyö on kustannustehokasta, joustavaa ja parantaa sote-alan työntekijöiden saatavuutta16.2.2024 15:13:57 EET | Tiedote

Sosiaali- ja terveydenhuollon vuokratyövoiman käyttöä pohtinut ryhmä kritisoi torstaina 15.2.2024 julki tulleessa raportissaan sote-alan vuokratyötä kalliiksi ja tehottomaksi vaihtoehdoksi työvoimapulan ratkaisemisessa. Seure Henkilöstöpalveluiden mielestä ryhmä jättää raportissaan huomioimatta, että alalla on suuria eroja sekä yritysten kustannuksissa että niiden välittämien työntekijöiden palkkarakenteissa. Vuokratyö voi olla sekä kustannustehokasta että tuoda joustoja työelämään. Oikein toteutettuna henkilöstövuokraus myös parantaa työntekijöiden kokonaissaatavuutta – eli asiaa, jota meidän oikeasti pitäisi Suomessa olla ratkaisemassa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye