Marlea Oy

Ammattilaiset esiin maaliskuun messuilla - erotu eduksesi

Jaa

Veneilyyn ja vesillä liikkumiseen keskittyvä tapahtuma Vene Båt 24 on hyvässä vauhdissa, houkutellen veneilijöitä ja merenkulun ystäviä tutustumaan uusimpiin veneisiin ja varusteisiin 18.2. asti. Sen lisäksi ammattilaisia ja tosissaan harrastavia hellitään eri alojen messuilla maaliskuussa ympäri Suomen.

Messukalusteet beach flag messuseinä kaari

Messu- ja mainostuotteiden verkkokauppana Marlea tarjoaa niin messumatot kuin messukalusteet ja jakotuotteet. Pidämmekin messukalentereita tarkasti silmällä, ja suosittelemme ottamaan maaliskuussa ylös ainakin nämä tapahtumat:

Raksa 2024 (8.-10.3.) ja Jyväskylän Rakennusmessut (15.-17.3.): Lahden messukeskuksessa järjestettävä Raksa ja Jyväskylän Paviljongin Rakennusmessut ovat tapahtumia rakentamisen ja remontoinnin sekä sisustamisen harrastajille ja ammattilaisille, esitellen uusimpia trendejä, materiaaleja ja teknologioita.

PacTec, FoodTec & PlastExpo Nordic 2024 (13.-14.3.) ja Gastro Helsinki 2024 (13.-15.3.): Helsingin messukeskuksessa esitellään viimeisimmät innovaatiot pakkaus-, elintarviketeknologia- ja muoviteollisuudessa  sekä kootaan yhteen ravintola-, hotelli- ja catering-alan ammattilaiset.

Konepaja (19.-21.3.): Konepaja-messut ovat metalliteollisuuden ammattilaisille suunnattu tapahtuma Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa, joka esittelee alansa uusimmat koneet, laitteet ja teknologiat. Se tarjoaa teollisuuden päättäjille ja asiantuntijoille foorumin, jossa he voivat tutustua tulevaisuuden tuotantoratkaisuihin ja verkostoitua toimialan kollegoiden kanssa.

Näin esilleasittelija erottuu isoissa tapahtumissa

Messuosaston suunnittelu ja toteutus ovat keskeisiä elementtejä onnistuneen messukokemuksen luomisessa. Brändäyksen on heijastettava yrityksen identiteettiä ja arvoja, kun taas varustelun on tuettava tuotteiden ja palveluiden esittelyä tehokkaasti ja houkuttelevasti.

Kestävän kehityksen ja kustannustehokkuuden nimissä messukalusteiden on hyvä olla laadukkaita ja monikäyttöisiä. Suositut beach flagit eli rantaliput sopivat sisäkäyttöön ympäri vuoden, ja eri muotoisina niihin saa juuri sellaisen painatuksen kuin haluaa. Beach flagilla kiinnität kävijän huomion täydessäkin messukeskuksessa.

Myös muut painotuotteet on hyvä teettää laadukkaasti, jotta yrityksestäsi välittyy positiivinen kuva. Painatus on tärkeä osa brändäystä, ja sillä voi helposti muistuttaa kävijää yrityksestäsi myös tapahtumien ulkopuolella. Käydessäsi messuilla pane merkille mitkä messuosastojen mainosratkaisut nousevat esiin, ja muista, että useimpia niistä voi käyttää myös katu- tai liiketilamainonnassa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Mainos- ja messutuotteiden verkkokauppa Marlea

Marlea tuo yrityksesi brändin tyylikkäästi ja kestävästi esiin messuilla, tapahtumissa, toimistoissa ja julkisissa tiloissa. Laadukkaat messukalusteet, liikelahjat, mainostekstiilit, yrityslahjat ja jaettavat materiaalit toimitettuna kaikkialle Suomeen - Pyydä tarjous!

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Marlea Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye