Galatea Beverages Oy

UKRAINALAINEN OBOLON STRONG ON ALKON MYYDYIN ULKOMAINEN OLUT

Jaa

Ukrainalainen olut on löytänyt paikkansa suomalaisten sydämistä. Kiovassa valmistettu Obolon Strong on Alkon myydyin ulkomainen olut. Obolon panimon toiminta on jatkunut Venäjän hyökkäyssodasta huolimatta. Suomi on yksi ukrainalaispanimon merkittävimmistä vientimaista.

Obolon Strong (8.6%) on hurmannut suomalaisten makunystyrät ja noussut  Alkon ulkomaisten oluiden valikoimassa ykköspaikalle. Obolon Strong on täyteläinen, miedosti humaloitu, hedelmäinen ja hunajainen lager-olut.

Alkoholin maahantuontiin liittyy aina omat haasteensa. Käynnissä oleva kriisitilanne tuo normaalien haasteiden lisäksi  joukon ongelmia, joihin ei aina löydy suoria ratkaisuja. Obolon-olutta tuo Suomeen tuo Galatea Beverages Oy.

“Oluen tuominen Ukrainasta Suomeen on ollut haasteellista, mutta palkitsevaa. Tiesimme toki heti yhteistyön alkaessa, että helppoa tämä ei tule olemaan. Meillä on ollut vahva yhteinen luottamus ja usko siihen, että tavalla tai toisella saamme asiat hoidettua. Nyt kun Obolon Strong on Alkon myydyin ulkomainen olut niin fiilis on mahtava”, kertoo Galatea Beverages kaupallinen johtaja Henry Johansson.

Suuren suosion saanutta olutta valmistaa Ukrainan suurin virvoitus- ja alkoholijuomavalmistaja Obolon, joka on perustettu vuonna 1980. Ajoittain tuotanto on jouduttu keskeyttämään, kun työntekijät ovat siirtyneet Venäjän pommitusten takia turvaan pommisuojiin.

“Pyrimme noudattamaan suunnitelmia parhaamme mukaan. Tilanteet muuttuvat päivittäin ja joskus aikataulut venyvät. Yhteistyömme on kuitenkin sujunut hienosti ja se, että Obolon Strong on Alko myydyin ulkomainen olut lämmittää sydäntä – kiitos suomalaiset”,  kertoo Obolon-panimoketjun vientipäällikkö Volodymyr Olshanskyi.

“Toivottavasti onnistuminen tämä rohkaisee myös muita yrityksiä aloittamaan yhteistöitä maidemme välillä”,  jatkaa Johansson.

Lisätietoja ja näytepyynnöt:

Henry Johansson, kaupallinen johtaja

henry.johansson@galatea.fi

+385 405229613

Avainsanat

Kuvat

Linkit

Galatea Beverages Oy

Galatea Beverages Oy on juomiin erikoistunut maahantuoja. Tuomme maahan pääasiassa oluita ja viinejä. Edustamme Suomessa tunnettuja tuotemerkkejä kuten Weingut Leth viinitalo Itävallasta, Tsingtao-oluita Kiinasta, Cerro-viinejä ja Obolonin panimoa Ukrainasta.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Galatea Beverages Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye