Mediakutsu: Aamiaistilaisuus myynnistä ja sen merkityksestä Pasilassa huomenna 27.2.
Miksi mediassa puhutaan usein huonosta myynnistä, miksi ei hienoista diileistä? Saadaanko Suomi nousuun myynnillä? Tule kuulemaan teemasta aamiaistilaisuuteen Haaga-Heliaan tiistaina 27.2. klo 9–10.
Myynnillä on merkittävä vaikutus taloutemme elinvoimaisuuteen. Onnistumiset esimerkiksi viennissä otsikoidaan kuitenkin usein latteasti "isoina tilauksina". Miten ammattimaisen B2B-myynnin arvostusta voitaisiin lisätä? Miksi mediassa puhutaan huonosta myynnistä, miksei hienoista diileistä? Arvostetaanko myyntityötä?
Tule mukaan kuuntelemaan alan ammattilaisten puheenvuoroja ja osallistu mukaan keskusteluihin. Tilaisuudessa ovat mukana mm.
- Mikko Junkkari, Head of Commercial Sales, Gartner
- Eetu Manninen, Sales Team Manager, Management Events
- Antti Tukia, CCO, Fonecta
- Jaakko Ihalmo, Winner of European Sales Competition 2023
- Karla Vallila, Business Development Manager, DB Schenker.
Aika: Tiistaina 27.2. klo 9–10 (aamiaista tarjolla klo 8.30 alkaen, ohjelma alkaa klo 9.)
Paikka: Haaga-Helia ammattikorkeakoulu, Pasilan kampus, Ratapihantie 13, Helsinki, tila luokka 6211, 6. krs.
Tilaisuus on suunnattu medialle ja yritysten toimitus- ja myyntijohdolle. Tarjolla on aamiaista. Ilmoittautua voi Haaga-Helian viestinnän asiantuntija Hanna Helmiselle, hanna.helminen@haaga-helia.fi.
Lämpimästi tervetuloa!
Lisätietoja:
Pirjo Purovesi, lehtori, pirjo.purovesi@haaga-helia.fi
Kim Qvick, vieraileva työelämäyliopettaja, kim.qvick@haaga-helia.fi
Yhteyshenkilöt
Pirjo PurovesilehtoriHaaga-Helia ammattikorkeakoulu
Puh:040 0507502pirjo.purovesi@haaga-helia.fiTilaa tiedotteet sähköpostiisi
Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.
Lue lisää julkaisijalta Haaga-Helia ammattikorkeakoulu
Haagan kampuksella juhlittiin 20-vuotista ruokatuotannon johtamisen koulutusta6.11.2024 14:08:43 EET | Tiedote
Tänä vuonna on tullut kuluneeksi 20 vuotta siitä, kun ruokatuotannon johtamisen korkeakoulututkintoon tähtäävä koulutus käynnistyi Haaga-Heliassa, silloisessa Haaga Instituutin ammattikorkeakoulussa. Samalla juhlistettiin 55 vuotta täyttävää Haagan restonomikampusta.
Haaga-Helian englanninkielinen opettajankoulutus täytti 20 vuotta24.10.2024 14:11:52 EEST | Tiedote
Englanninkielinen väylä opettajuuteen on vastannut kasvavaan tarpeeseen entistä kansainvälisemmässä Suomessa. Vuosien aikana Haaga-Helian koulutuksesta on valmistunut satoja ammatillisia opettajia, jotka ovat luoneet uraa niin kotimaassa kuin ulkomaillakin.
Suomen ruokamatkailua kehitetään kohti vastuullisia ja ikimuistoisia ruokaelämyksiä16.10.2024 11:18:15 EEST | Tiedote
Miten matkailijat saisivat kokea ikimuistoisia ruokaelämyksiä Suomessa tulevinakin vuosina? Ruokamatkailustrategia vuosille 2024–2028 määrittää suuntaviivat ruokamatkailun kehittämiselle.
Östra Nylands skärgård får ett uppsving och ökad turismkraft30.9.2024 11:36:32 EEST | Pressmeddelande
Yrkeshögskolan Haaga-Helia lanserar ett nytt projekt som heter Skärgårdens puls - turismkraft för den östnyländska skärgården. Huvudsyftet med projektet är att förbättra livskraften och innovationsförmågan hos små och medelstora företag inom skärgårdsturismsektorn i östra Nyland.
Itäisen Uudenmaan saaristoon sykettä ja matkailuvoimaa30.9.2024 11:36:32 EEST | Tiedote
Haaga-Helia käynnistää uuden hankkeen: Saariston syke – Itäisen Uudenmaan saaristolle matkailuvoimaa. Tutkimus- ja kehityshankkeen päätavoitteena on parantaa itäisen Uudenmaan saaristomatkailun pk-yritysten elinvoimaisuutta ja innovointivalmiuksia.
Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.
Tutustu uutishuoneeseemme