Jyväskylän Messut Oy / Paviljonki

Sähköalan järjestöt jatkavat Jyväskylän Sähkömessujen yhteistyökumppaneina

Jaa

Sähköalan merkittävät järjestöt SIL ja NSS allekirjoittivat yhteistyösopimukset koskien tulevia Jyväskylän Sähkömessuja vuoden 2026 helmikuussa.

Sähköinsinöörit - SIL ry:n toiminnanjohtaja Marko Vuorio ja Jyväskylän Messut Oy:n myyntijohtaja Hannu Mennala
Sähköinsinöörit - SIL ry:n toiminnanjohtaja Marko Vuorio ja Jyväskylän Messut Oy:n myyntijohtaja Hannu Mennala

Yhteistyöjärjestöt edustavat kattavasti sähköistyksen ammattilais- ja yrityskenttää. Ne näkevät Jyväskylän Sähkömessut koko alan yhteisenä tapahtumana, joka on jäsenistölle tärkeä.

Laaja-alaisuus vastaa jäsenkunnan tarpeisiin

Sähköinsinöörit - SIL ry:n toiminnanjohtaja Marko Vuorio kertoo yhdistyksen olleen aktiviinen yhteistyökumppani jo vuosikymmenten ajan. Jäsenkunnalle tapahtuma on paitsi tilaisuus verkostoitumiselle myös näkymien avaaja uusimpaan teknologiaan ja tulevaisuuden trendeihin.

SIL on sähkö-, ICT-, elektroniikka-, automaatio-, energia- ja valaistusaloilla työskentelevien sähköalan asiantuntijat yhdistävä foorumi. Siihen kuuluu ammattilaisjäseninä diplomi-insinöörejä, insinöörejä ja teknikoita sekä yritysjäseninä keskeisiä alan yrityksiä.

"Yhteistyösopimuksella haluamme nostaa esiin Jyväskylän Sähkömessujen erityisen merkityksen alan yhteen kokoavana ammattilaistapahtumana. Sen laaja tarjonta kohtaa niin ikään laajan jäsenistömme tarpeet ja odotukset", Vuorio sanoo.

Sijainti keskellä Suomea tavoittaa kaikki

"Jäsenemme ovat suunnittelijoita ja suunnittelutoimistoja, joille on oleellista tuntea tuotteet, järjestelmät ja niiden toimittajat", kertoo yhteistyösopimuksen tehneen Sähkösuunnittelijat NSS ry:n toimitusjohtaja Markku Säkö.

"Suunnittelukohteet sijaitsevat eri puolilla maata ja usein niiden suunnittelijatkin. Jyväskylän Sähkömessuille on helppo tulla tapaamaan valmistajien edustajia sekä tutustumaan ratkaisu- ja tuotetarjontaan", hän sanoo.

Järjestöt osallistuvat tapahtuman suunnitteluun

Myyntijohtaja Hannu Mennala Jyväskylän Messuilta näkee alan järjestöjen panoksen Jyväskylän Sähkömessujen suunnitteluun ja järjestelyihin erittäin tärkeänä. Edustavathan ne sekä alan yrityksiä että messukävijöitä eri ammattiryhmineen ja opiskelijoineen.

Jyväskylän Sähkömessuilla on neuvottelukunta, johon kuuluu nyt sopimuksen allekirjoittaneiden järjestöjen lisäksi Sähkö- ja teleurakoitsijat STUL ry, Sähköteknisen Kaupan Liitto ry ja Suomen Valoteknillinen Seura ry. Mukana on myös näytteilleasettajayrityksiä sekä eri kävijäryhmien edustajia.

Neuvottelukunnan säännöllisesti pidettävissä kokouksissa suunnitellaan ja ideoidaan tulevaa tapahtumaa sekä seurataan messujärjestelyjen etenemistä.

"Jyväskylän Sähkömessujen neuvottelukunnassa luodaan yhdessä sekä näytteilleasettajien että kävijöiden tarpeita palveleva tapahtuma. Sen sisältö teemoineen tulee edustamaan kehityksen terävintä kärkeä ja houkuttelee niin ammattilaiset, yritysten edustajat kuin opiskelijatkin tulemaan messuille", Mennala sanoo.

"Olemme erittäin tyytyväisiä alan järjestöjen halusta osallistua jälleen kerran onnistuneen ammattilaistapahtuman luomiseen Jyväskylässä. Yhteistyösopimukset on nyt allekirjoitettu ja vuoden 2026 Jyväskylän Sähkömessujen valmistelu on hyvässä vauhdissa", Mennala jatkaa tyytyväisenä.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Sähköinsinöörit - SIL ry:n toiminnanjohtaja Marko Vuorio ja Jyväskylän Messut Oy:n myyntijohtaja Hannu Mennala
Sähköinsinöörit - SIL ry:n toiminnanjohtaja Marko Vuorio ja Jyväskylän Messut Oy:n myyntijohtaja Hannu Mennala
Lataa
Lataa

Linkit

Lisätietoa Jyväskylän Sähkömessuista

Sähkömessut 2026 - Sähkö Valo Tele Av järjestetään messu- ja tapahtumakeskus Paviljongissa 4.-6.2.2026. Tapahtuma on toiminut alan tärkeimpänä kohtaamispaikkana jo yli 40 vuoden ajan yrityksille sekä muille toimijoille ja kasvanut Pohjoismaiden suurimmaksi sähköalan ammattitapahtumaksi.

Lisätietoa julkaisijasta

Jyväskylän Messut Oy vastaa messu- ja tapahtumakeskus Paviljongin toiminnasta kokonaisuudessaan. Järjestämme suosittuja ammatti- ja kuluttajamessuja sekä muita arvostettuja tapahtumia Paviljongissa Jyväskylässä ja muualla Suomessa. Vuokraamme Paviljongin muunneltavia tiloja ja tuotamme tapahtumapalveluja muille tapahtumajärjestäjille.

Messu- ja tapahtumakeskus Paviljonki on todellinen kohtaamispaikka ja yksi Suomen suurimmista tapahtumakeskuksista, jossa järjestetään noin 1000 tapahtumaa ja vierailee yli 400 000 asiakasta vuosittain.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Jyväskylän Messut Oy / Paviljonki

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye