Ruka-Kuusamo Matkailu

Janne-Juhani Haarma nimitetty Ruka-Kuusamo Matkailun uudeksi toimitusjohtajaksi

Jaa

Ruka-Kuusamo Matkailu ry:n uudeksi toimitusjohtajaksi nimitetyllä Janne-Juhani Haarmalla on pitkä matkailualan tausta. Hän siirtyy tähän tehtävään Ylläksen Matkailu Oy:n toimitusjohtajan tehtävästä. Hän aloittaa uudessa tehtävässään 1.9.2024.

Janne-Juhani Haarma
Janne-Juhani Haarma aloittaa Ruka Kuusamon Matkailu Ry:n uutena toimitusjohtajana 1.9.2024 Mikko Santasalo Ruka-Kuusamo Matkailu

Ruka-Kuusamo Matkailun johto on vaihtunut, kun edellinen toimitusjohtaja siirtyi uusiin tehtäviin huhtikuun lopussa. Syksyllä matkailualueen uutena toimitusjohtajana aloittaa Janne-Juhani Haarma, jolla on 20 vuoden kokemus matkailualalta. Haarma on opiskellut matkailututkimusta Lapin yliopistossa ja parhaillaan hän viimeistelee Executive MBA -opintoja Henley Business Schoolissa. 

”Olemme erittäin tyytyväisiä saadessamme Janne-Juhanin Ruka-Kuusamo Matkailu ry:n tiimiin. Hänellä on erittäin laaja matkailualan osaaminen ja hän on ollut avainhenkilönä nostamassa Ylläksen profiilia matkailumarkkinoilla viimeisen 8 vuoden ajan eri rooleissa. Kansainvälinen matkailu kasvaa kovaa vauhtia pohjoisessa ja tämän rekrytoinnin avulla varmistamme, että me olemme jatkossakin mukana tässä kasvussa ”, kertoo Ruka-Kuusamo Matkailu ry:n hallituksen puheenjohtaja Marko Säkkinen 

Uusi toimitusjohtaja muuttaa Kuusamoon syksyllä, ja intohimoisena pyöräilijänä hänet voi tavata jo kesällä seudun uusilla gravel-reitellä ja Ruka Bike Parkissa. 

Kotiinpaluu 

Janne-Juhani Haarmalla on pitkä yhteinen historia Rukan ja Kuusamon kanssa. Hän on aloittanut työuransa matkailun parissa Rukan Hiihtokoulussa vuosituhannen alussa. 

”Olen erittäin kiitollinen Ruka-Kuusamo Matkailu ry:n hallitukselle tästä luottamuksesta ja olen todella innoissani tästä mahdollisuudesta. Olen aloittanut työurani matkailu parissa täältä Rukalta, Rukan hiihtokoulusta, ja asuin täällä silloin kolme vuotta. Nuorena vietin monet lomat Kuusamon Törmäsenvaarassa silloisen tyttöystäväni mökillä.  Tämä tuntuu ihan kotiinpaluulta”, Haarma kertoo. ”Olen kiinnostuneena seurannut Ruka-Kuusamon kesän kehitystä ja on ollut hienoa nähdä panostukset ympärivuotiseen matkailuun.” 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Janne-Juhani HaarmaToimitusjohtaja 1.9.2024 alkaen, Ruka-Kuusamo Matkailu ry

Puh:0400411577

Kuvat

Janne-Juhani Haarma
Janne-Juhani Haarma aloittaa Ruka Kuusamon Matkailu Ry:n uutena toimitusjohtajana 1.9.2024
Lataa

Linkit

Ruka-Kuusamo Matkailu ry

Ruka-Kuusamo on ympärivuotinen luontomatkailukohde ja monipuolisten tapahtumien näyttämö. Ruka-Kuusamo Matkailu ry vastaa alueen yhteismarkkinoinnista. Toiminnassa on mukana 150 yritystä, jotka edustavat yli 95 % alueen matkailutulosta. www.ruka.fiwww.facebook.com/rukakuusamowww.instagram.com/rukakuusamo

Muut kielet

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Ruka-Kuusamo Matkailu

Nuts Karhunkierros polkujuoksutapahtuma avasi kesän Rukalla – merkittävä taloudellinen ja sosiaalinen vaikutus Kuusamon alueelle28.6.2024 08:21:51 EEST | Tiedote

Nuts Karhunkierros polkujuoksutapahtuma avasi kesän Rukalla, tuoden alueelle 3500 osallistujaa ja yli 700 000 euroa. Kävijätutkimukseen vastanneet kokivat tapahtuman parantavan heidän elämänlaatuansa ja hyvinvointiansa. Asiakasuskollisuudesta ja kyselyyn vastanneiden suositteluhalukkuudesta kertova NPS-luku oli 81/100, mikä on erittäin hyvä tulos.

Kuusamolainen Ravintola Tapio kohosi Michelin-tasolle – ravintoloitsijapariskunnan vuosien puurtaminen palkittiin alan arvostetulla tähdellä27.5.2024 19:21:14 EEST | Tiedote

Kansainvälisesti tunnetuin ravintola-alan tunnustusjärjestelmä The Michelin Guide julkisti maanantaina 27.5.2024 Pohjoismaiden oppaaseen päässeet ravintolat Helsingissä. Uutena tulokkaana vuosittain julkaistavalle listalle kipusi viime joulukuussa Kuusamon Rukalla avattu ravintola Tapio. Sille myönnettiin arvostettu Michelin-tähti. Tapio on sijainnillaan oppaan ja samalla koko maailman pohjoisin ravintola, jonka seinää tähti tänä vuonna koristaa.

Kuusamo’s Restaurant Tapio rises to Michelin level – restaurateur couple’s years of hard work rewarded with the industry's prestigious star27.5.2024 19:21:14 EEST | Press release

The world’s most renowned restaurant recognition system, The Michelin Guide, announced the restaurants included in its Nordic Guide on Monday, May 27, 2024, in Helsinki. New to the annually published list is Restaurant Tapio, which opened last December in Ruka, Kuusamo. It received the prestigious Michelin star. Tapio is the northernmost restaurant in the guide, and in the world, to be awarded a star this year.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye