All Things Live Finland Oy

THE DIRE STRAITS EXPERIENCE HELSINGIN KULTTUURITALOLLA 5.12.2024

Jaa

”Shiver In The Dark” -maailmakiertueella mukana entinen Dire Straits -jäsen Chris White, sekä kuusi maailmanluokan muusikkoa. 

The Dire Straits Experience kokeneista brittimuusikoista koottu tribuutti-yhtye, joka herättää henkiin legendaarisen Dire Straits –yhtyeen ikimuistoisen soundin ja mestariteokset, jotka ovat säilyneet ajattomina yli vuosikymmenten. Tämä tribute-yhtye on taitava yhteenliittymä muusikoita, joista erityisesti multi-instrumentalisti Chris White tunnetaan alkuperäisestä Dire Straits –yhtyeestä.

On kulunut yli 45 vuotta siitä, kun Sultans Of Swing kuultiin ensimmäistä kertaa ympäri maailmaa. Samalla upea kitaristi ja lauluntekijä Mark Knopfler nousi esille, ja syntyi ainutlaatuinen musiikillinen universumi: Dire Straits.

Dire Straits hajosi yli 30 vuotta sitten, jättäen jälkeensä kokoelman hienoimpia sävellyksiä ja esityksiä, joita rockin kulta-aika on koskaan tuottanut. Yli 120 miljoonan albumin levymyynti jatkaa kasvuaan, kun uudet nuoret fanit löytävät musiikin ja liittyvät bändin massiiviseen maailmanlaajuiseen seuraajakuntaan. Tämä suuntaus sai vahvistusta vuonna 2018, kun he pääsivät legendaariseen Rock ‘n’ Roll Hall of Fameen.

Viimeisen kymmenen vuoden ajan entinen Dire Straits -jäsen Chris White ja laulaja-kitaristi Terence Reis ovat pitäneet liekkiä yllä The Dire Straits Experience -yhtyeen kanssa. Tänä aikana he ovat soittaneet loppuunmyydyillä keikoilla legendaarisessa Olympiassa Pariisissa ja monilla muilla areenoilla ympäri Ranskaa. He soittivat 25 000 ihmiselle kansainvälisessä moottoripyörätapahtumassa Farossa, Portugalissa vuonna 2022, sekä monissa muissa paikoissa, kuten Alankomaissa, Australiassa, Uudessa-Seelannissa, Etelä-Afrikassa ja Mosambikissa.

Yhtyeen maine ja yleisö ovat kasvaneet yli odotusten, ja he ovat saavuttaneet johtavan aseman maailmanlaajuisesti. Filosofia on yksinkertainen, kuten Chris sen ilmaisee: “Sen täytyy kuulostaa ja tuntua yhtä jännittävältä ja dynaamiselta nyt kuin silloin, kun olin kiertueella Mark and Dire Straitsin kanssa, tai muuten sitä ei kannata tehdä!"

The Dire Straits Experience ei ole pelkästään musiikkiesitys, vaan kokonaisvaltainen elämys, joka herättää ja luo uusia muistoja. Yhtyeen jäsenten taustalta löytyy yhteistöitä musiikkimaailman suurimpien nimien, kuten Paul McCartneyn, Eric Claptonin ja David Bowien kanssa. Kokoonpanon vankka kokemus ja tausta takaavat sen, että Dire Straitsin musiikillinen perintö elää edelleen, ja uudet sukupolvet voivat kokea sen saman taian, jonka monet kokivat jo vuosikymmeniä sitten.

Yhtyeen viimeisin Suomen keikka myytiin loppuun ennakkoon, joten suosittelemme hankkimaan liput ajoissa!

Aikataulu:
18.30 Ovet
20:00 The Dire Straits Experience

Liput alkaen 59,60 € tulevat myyntiin Lippu.fi:ssä perjantaina 31.5. klo 12. Keikka on K-18.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Median yhteyshenkilö:


Jyri Heikkinen



mobile  +358 40 590 6250



jyri@allthingslive.com

Kuvat

Linkit

All Things Live Finland Oy Lintulahdenkatu 10 00500 Helsinki info.fi@allthingslive.com https://allthingslive.fi - https://allthingslive.fi/

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta All Things Live Finland Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye