Like Kustannus

Like julkaisee kesällä tanskalaisen tähtitoimittajaparin maailmanmaineeseen nousseen dekkarin suomeksi

Jaa

Janni Pedersen ja Kim Faber ovat dekkareita kirjoittava journalistipariskunta. Pedersen on juontaja ja rikosreportteri Tanskan TV2:ssa. Vuonna 2018 hänet palkittiin vuoden uutisjuontajana. Faber puolestaan on entinen sanomalehti Politikenin toimittaja, joka on aiemmin kirjoittanut  kaksi tietokirjaa.

Kirjailijapariskunnan maailmanmaineeseen noussut kirjasarja Junckerin ja Kristiansenin tutkimuksia jatkuu hyytävällä yhteiskunnallisella rikosromaanilla Veren maa, jonka Like julkaisee 6.6. 

Copyright Thomas Howalt Andersen (Like)
Copyright Thomas Howalt Andersen (Like)

Nuori nainen löydetään kuolleena kööpenhaminalaiselta näköalapaikalta. Vihjeitä ei ole. Mutta juuri takaisin kaupunkiin muuttanut rikostutkija Juncker muistaa tutkineensa 10 vuotta aiemmin samanlaista tapausta. Voisiko kammottava murhaaja löytyä nyt? 

Signe Kristiansen puolestaan tutkii puukotusta, jossa nuori uusnatsi on menettänyt henkensä. 

Kaksi erillistä tapausta yhdistyvät yllättävästi, ja poliisiparivaljakko joutuu jättämään sivuun omat pelkonsa etsiessään ratkaisua hirvittävässä ajojahdissa.


Veren maa on arvostelu- ja käsittelyvapaa 6.6.2024. Kirja ilmestyy painettuna, e-kirjana sekä Jari Nissisen lukemana äänikirjana. Teoksen on suomentanut Jaana Palanterä.

PDF-vedokset, arvostelukappaleet ja haastattelupyynnöt ilmo.muuronen@otava.fi     

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Like Kustannus

Vesterinen yhtyeineen on tämän hetken suurin iskelmäbändi, mutta miten tähän on tultu? Antti Heikkinen avaa bändin tarinan, jota ei ole koskaan aiemmin kerrottu23.8.2024 10:41:20 EEST | Tiedote

Mikä tekee Vesterinen Yhtyeineen -orkesterista yhden Suomen suosituimmista livebändeistä, joiden hitit ovat radiokanavien vakiosoitossa? Kymmenhenkinen yhtye on onnistunut luovimaan päivänpopin, hiphopin ja sooloartistien miinoittaman musiikkikentän lävitse ja löytänyt yleisönsä soundilla, joka asettuu suomirockin ja iskelmän leikkauspisteeseen. Nykyään bändin kiertueet myydään hetkessä loppuun, ja tunnelma keikoilla on suorastaan hurmoksellinen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye