Nordic Healthcare Group Oy

Tuomas Kahri nimitetty Nordic Healthcare Groupin toimitusjohtajaksi

Jaa

Tuomas Kahri on nimitetty Nordic Healthcare Groupin (NHG) toimitusjohtajaksi 13.5.2024 alkaen. NHG on sosiaali- ja terveydenhuollon asiantuntijapalveluihin, analytiikkaratkaisuihin ja tutkimukseen keskittynyt yritys. Tuemme sosiaali- ja terveydenhuoltoa saavuttamaan vaikuttavia tuloksia parantaaksemme kaikkien ihmisten elämää. Yli 250 ammattilaistamme työskentelee toimistoisamme Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Isossa-Britanniassa.

Tuomas Kahri on nimitetty Nordic Healthcare Groupin (NHG) toimitusjohtajaksi 13.5.2024 alkaen.
Tuomas Kahri on nimitetty Nordic Healthcare Groupin (NHG) toimitusjohtajaksi 13.5.2024 alkaen. Emma Tschaplin Nordic Healthcare Group

Tuomaksella on 30 vuoden kokemus tiimien ja liiketoimintojen johtamisesta kansainvälisessä toimintaympäristössä. Ennen NHG:lle tuloa Tuomas toimi Partnerina McKinsey & Companyssa tukien pohjoismaisia kasvuyrityksiä esimerkiksi terveydenhuollon toimialla.

Aiemmin Tuomas työskenteli useita vuosia Terveystalon COO:na. Hänen tehtäviinsä kuului Terveystalon laajasta klinikka- ja sairaalaverkostosta vastaaminen sekä Terveystalon muutos kohti asiakas- ja kuluttajakeskeistä organisaatiota.

"Olen erittäin iloinen, että saamme Tuopin NHG:n tiimiin! Hänellä on laaja kokemus kasvuyritysten johtamisesta sekä eri rooleista NHG:n tärkeiltä toimialoilta; asiantuntijapalveluista ja terveydenhuollosta. Hänen monipuolinen osaamisensa vahvistaa NHG:n tiimiä ja tarjoaa vankan perustan rakentaa yhtiötä eteenpäin," kommentoi Juko Hakala, NHG:n hallituksen puheenjohtaja.

"Liityn innolla NHG:n asiantuntevaan tiimiin! Terveydenhuollon kehittäminen on keskeinen tehtävä Pohjoismaissa ja muualla Euroopassa. Olen erityisen kiinnostunut kasvun mahdollistamisesta ja digitalisaatiosta. NHG on ainutlaatuinen yritys, jolla on valtava asiantuntemus sosiaali- ja terveydenhuollossa. Uskon ihmiskeskeiseen ja vaikuttavaan sosiaali- ja terveydenhuoltoon. Olen ylpeä siitä, että saan viedä tätä visiota eteenpäin," kertoi Tuomas Kahri, NHG:n toimitusjohtaja.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tuomas Kahri on nimitetty Nordic Healthcare Groupin (NHG) toimitusjohtajaksi 13.5.2024 alkaen.
Tuomas Kahri on nimitetty Nordic Healthcare Groupin (NHG) toimitusjohtajaksi 13.5.2024 alkaen.
Lataa
Lataa

Linkit

Nordic Healthcare Group (NHG)

Nordic Healthcare Group on sosiaali- ja terveydenhuollon asiantuntijapalveluihin, analytiikkaratkaisuihin ja tutkimukseen keskittynyt yritys. Tuemme sosiaali- ja terveydenhuoltoa saavuttamaan vaikuttavia tuloksia parantaaksemme kaikkien ihmisten elämää. Meitä ohjaavat ihmislähtöiset pohjoismaiset arvomme ja tarjoamme kestäviä ratkaisuja tutkimuksen, data-analyysin, palvelumuotoilun, digitalisoinnin ja jalkauttamisen keinoin. Vuodesta 2004 lähtien yli 250 ammattilaistamme on työskennellyt julkisten ja yksityisten asiakkaiden kanssa yli 4000 projektissa Suomessa ja kansainvälisesti. https://nordichealthcaregroup.com/fi/

Muut kielet

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Nordic Healthcare Group Oy

Nordic Healthcare Group köper svenska Precuris20.3.2023 15:00:00 EET | Tiedote

En av Nordens största expertrådgivare inom life science och hälso- och sjukvårdssektorn, Nordic Healthcare Group köper svenska Precuris. Uppköpet innebär ökad kapacitet för att implementera, stödja och projektleda införandet av ny teknik och nya arbetssätt i vården. I veckan signerades avtalet mellan Nordic Healthcare Group (NHG) och Precuris, båda expertrådgivningsföretag, med vården och life science-sektorn som primära kunder.

NHG kasvaa Pohjoismaissa – ostaa ruotsalaisen Precuriksen20.3.2023 15:00:00 EET | Tiedote

Nordic Healthcare Group ostaa ruotsalaisen sosiaali- ja terveydenhuollon asiantuntijayrityksen Precuris AB:n, joka täydentää osaamisellaan NHG:n tarjontaa Ruotsissa ja Pohjoismaissa uusien teknologioiden ja toimintatapojen implementoinnissa sekä projektinjohtamisessa. Nordic Healthcare Group (NHG) ja Precuris ovat molemmat asiantuntijayrityksiä, jotka ovat keskittyneet sosiaali- ja terveydenhuoltoon. Yrityskauppa allekirjoitettiin viime viikolla.

NHG is growing in the Nordics – acquires Precuris in Sweden20.3.2023 15:00:00 EET | Press release

Nordic Healthcare Group acquires Sweden-based company Precuris. Their expertise in implementing, supporting and project management of new technologies and ways of working in healthcare will complement NHG’s offering in Sweden and the Nordics. Nordic Healthcare Group (NHG) and Precuris are both advisory companies focusing on clients in healthcare and life sciences. The acquisition was signed last week.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye