Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Haaga-Helian julkaisu: Atte Jääskeläinen, mikä sinua huolestuttaa tekoälyssä?

Jaa

Sitran yliasiamies Atte Jääskeläinen kertoo videolla ajatuksiaan tekoälystä. Häntä huolestuttaa, kuinka suuri valta valtavilla teknologiajäteillä on ihmismieliin tulevaisuudessa, kun tekoäly pystyy generoimaan tunteita.

kuvituskuva

”Tunteet ovat yhteiskunnallisen vallan perimmäinen lähde. Me äänestämme muun muassa sen perusteella, miltä meistä tuntuu”, Jääskeläinen toteaa.

Jääskeläistä haastattelee Haaga-Helia ammattikorkeakoulun vanhempi tutkija Anna Lahtinen.

Keskustelu on osa ”Tekoäly Suomessa” -sarjaa, jota tehdään  ”Tekoälykäs pk-yritys” -hankkeessa. 

Työsuojelurahaston tukemassa hankkeessa avataan tekoälyn merkitystä muutosmatkana yksilöiden ja yritysten tasoilla. Hankkeen toteuttaa Haaga-Helia ammattikorkeakoulu yhdessä tiiviin partneriverkoston kanssa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye