EV Assistance Oy

Euroopan ensimmäinen sähköautojen tilauslatauspalvelu julkistettu Jyväskylässä

Jaa

Suomalainen EV Assistance Oy julkisti Euroopan ensimmäisen liikkuvan sähköautojen tilauslatauspalvelun "EV Mobile" tiistaina 18.6. BUS2024 messuilla Jyväskylässä.

Alt-teksti: Suomen ensimmäisen tilauslatauspalvelun EV Mobile:n esittelypiste messuilla, jossa on tuotantolaitteisto ja pakettiauto.
Suomen ensimmäinen tilauslatauspalvelu EV Mobile BUS2024 messuilla Jyväskylässä Mikko Summala (C)2024 EV Assistance Oy

Suomalainen sähköautojen liikkuvaan latauspalveluun erikoistunut EV Assistance Oy julkisti tiistaina 18.6. Suomen ja Euroopan ensimmäisen tilauslatauspalvelun Jyväskylässä linja-autoalan suurimmassa BUS2024 tapahtumassa.

EV MOBILE on kaikille sähköautoilijoille suunnattu palvelu, jossa käyttäjä voi tilata latauspalveluauton haluamaansa paikkaan hänelle sopivaan aikaan. Palvelu on aluksi saatavissa pääkaupunkiseudulla sekä Turun ja Tampereen alueella. Palvelu laajenee ensi vuoden aikana koko Suomen kattavaksi.

EV HEAVY on raskaan kalustoon tarpeisiin suunniteltu palvelukokonaisuus, jossa tarjoamme kolmea erilaista palvelua samalla kalustolla.

  • Hätäapulataus mahdollistaa riittävän latauskapasiteetin tuomisen tien varteen pysähtyinelle sähköbusseille ja kuorma-autoille, jolloin säästytään kalliilta ja aikaa vievältä raskaan kaluston hinaukselta. 
  • Tilauslataus tuo tarvittavan määrän energiaa ja suurteholatauksen sovittuun aikaan ja paikkaan, mahdollistaen joustavan palvelutarjonnan bussi- ja logistiikkaoperaattoreille.
  • Vakiolataus mahdollistaa joustavamman reittisuunnittelun sekä uusien vakioreittien käynnistämisen, vaikka tarvittavaa lataus- tai sähköinfraa ei olisi vielä saatu toteutettua.

Palvelukokonaisuuden ytimenä on tarkoitukseen kehitetty laitteisto, jossa yhdistyvät uusimman teknologian sähkövarasto ja CCS2-standardin mukainen pika- tai suurteholatauslaite. Akkuvaraston kapasiteetti on jopa 322 kWh ja latausteho tällä hetkellä 150 kW.

Pystymme lataamaan kaikkia CCS2, Chademo ja GB/T standardien mukaisia ajoneuvoja sekä työ- ja metsäkoneita. 

Laitteistot on suunniteltu yhteistyössä suomalaisen YES-EU Oy:n kanssa.

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Alt-teksti: Suomen ensimmäisen tilauslatauspalvelun EV Mobile:n esittelypiste messuilla, jossa on tuotantolaitteisto ja pakettiauto.
Suomen ensimmäinen tilauslatauspalvelu EV Mobile BUS2024 messuilla Jyväskylässä
Lataa

Linkit

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta EV Assistance Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye