Avain

Tanssii hyttysten kanssa on selkoromaani kipeästä ystävyydestä

Jaa

Marja-Leena Tiaisen Tanssii hyttysten kanssa on selkoromaani nuorille lukijoille. Tarina nostaa esille kysymyksiä  muun muassa ystävyydestä ja Ukrainan sodan aiheuttamista kipeistä tunteista.

15-vuotiaan Antonin venäläinen äiti on kuollut, ja hän asuu isänsä kanssa Helsingissä. Kun Anton joutuu kaupungissa väkivallan uhriksi, lähettää isä hänet kesäksi tämän sedän luokse maalle. Anton tutustuu maatilalla Ukrainasta sotaa paenneeseen Alisaan. Alisa vihaa venäläisiä. Voivatko he silti olla ystäviä?    

Selkoromaani on kirjoitettu yleiskieltä selkeämmälle suomen kielelle. Se voi toimia suomen kieltä opiskelevien oheismateriaalina, lukuharrastusta aloittelevan nuoren matalan kynnyksen kirjana tai tuoda kirjallisuuden lukemisvaikeuksien kanssa kamppailevien saavutettavaksi.  

Marja-Leena Tiainen on arvostettu ja tuottelias kirjailija. Tiaisen edellinen selkoromaani Gangsterin poika (Avain, 2023) voitti selkokirjapalkinto Klaran yleisöäänestyksen. Tanssii hyttysten kanssa on Tiaisen yhdeksäs selkoromaani. 

teos: Tanssii hyttysten kanssa
kirjailija: Marja-Leena Tiainen
kustantaja: Avain
ISBN: 9789523045392
sivuja: 128
ilm.pvä: 15.7.2024

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Lataa
Marko Koivistoinen
Lataa

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Avain

Anna Pölkki: Elämää ja unelmia kaksisuuntaisen mielialahäiriön kanssa1.10.2024 11:45:00 EEST | Blogi

Anna Pölkille uuden kirjan kirjoittaminen tarjosi mahdollisuuden jakaa kokemuksia elämästä kaksisuuntaisen mielialahäiriön kanssa. Hän kertoo Kustantamon kuulumisia -blogissa myös siitä, miten luonto inspiroi häntä kirjoittamaan sairauden keskellä. “On varmasti monia, joille oman kirjan käsiin saaminen on suuren unelman täyttymys, mutta omaa unelmaani tulkitsen myös varjojani vasten: tunnen syvää kiitollisuutta siitä, että olen onnistunut toteuttamaan kirjailijaunelmani siitä huolimatta, että olen vakavasti sairas ja virallisesti työkyvytön”, hän kertoo. Metsien kaukainen sini ilmestyi syyskuussa 2024.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye