Harjufestia juhlitaan 26.–27.7.2024

Jaa

Kangasalan kulttuuripalveluiden tuottama Harjufest järjestetään perjantaina ja lauantaina 26.–27.7. Kirkkoharjun upeissa maisemissa. Maksuton ja ikärajaton musiikkitapahtuma tuo yhteen jazzin, rockin ja popin ystävät.

Sonymusic

Tapahtuma alkaa perjantaina 26.7. klo 18 edellisvuosien harjujazz-tunnelmissa upeissa Kirkkoharjun maisemissa, kun suomalaisen jazzin kärkinimet astuvat lavalle. Sukupolvensa merkittävimpiin muusikoihin kuuluvat saksofonisti Timo Lassy ja trumpetisti Jukka Eskola ovat palanneet soolouriltaan yhdistääkseen taitonsa Nordic Stew live-projektissa, joka on sekoitus miesten musiikillisia kokemuksia yhdistettynä suureen rakkauteen jazzin synnyinkaupunkia New Orleansia kohtaan.

Perjantai-illan toisena esiintyjänä nähdään Valtteri Pöyhösen johtama Dalindèo. Vuodesta 2003 toiminut Emma-palkittu sekstetti julkaisi keväällä kuudennen albuminsa Tropicalia Nordica. Yhtye tunnetaan räjähtävistä ja viihdyttävistä live-esiintymisistään ja sen musiikille ominaista on tanssittavuus, vahvat melodiat ja elokuvalliset tunnelmat.

Lauantaina 27.7. tapahtuma alkaa klo 17.30 ja ensimmäisenä lavalle nousee yli 50-vuotisen uran tehnyt legendaarinen Muska Babitzin, joka tunnetaan Suomen ensimmäisenä naispuolisena rocklaulajana. Muskan keikoilla kuullaan rockia ja iskelmää sekä covereita hänen veljiensä Sammyn ja Kirkan kappaleista.

Lauantai-illan päättää Harjufestin pääesiintyjä, energisistä keikoistaan tunnettu Irina. Yhdeksättä albumiaan valmistelevan monipuolisen poprock-artistin edellisen levyn nimikkobiisi Haluun olla yksin viihtyi peräti 121 viikkoa Suomen virallisella radiosoittolistalla. Lisäksi Irina tunnetaan Ylen suositun Elämäni Biisi -sarjan vakiomuusikkona.

Harjufest on ikärajaton ja maksuton tapahtuma. Näkötornin kahvila myy ruokaa ja juomaa tapahtuman ajan.

Ohjelma:

Pe 26.7.2024

klo 18.00 Lassy – Eskola: Nordic Stew

klo 20.00 Dalindèo

La 27.7.2024

klo 18.00 Muska

klo 20.00 Irina

Osoite: Kirkkoharjun näkötorni, Kirkkoharjuntie 3, 36200 Kangasala

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Lassy-Eskola: Nordic Stew polkaisevat käyntiin Harjufestin perjantaina klo 18.00. Kuva: Jori Huhtala.
Lassy-Eskola: Nordic Stew polkaisevat käyntiin Harjufestin perjantaina klo 18.00. Kuva: Jori Huhtala.
Lataa
Dalindèo nousee lavalle perjantai-iltana klo 20.00.
Dalindèo nousee lavalle perjantai-iltana klo 20.00.
Lataa
Harjufestin toinen päivä starttaa lauantaina klo 18.00 Muskan johdolla.
Harjufestin toinen päivä starttaa lauantaina klo 18.00 Muskan johdolla.
Lataa

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kangasalan kaupunki

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye