Ilmarinen

Työnantaja, opasta nuorta työelämän perusasioissa

Jaa

Uusi työntekijä, kuten esimerkiksi kesätyöntekijä, pääsee parhaiten sisään työelämään, kun hänet perehdytetään huolellisesti tehtäviinsä. Se on työnantajan velvollisuus ja työntekijän etu.

Nuori nainen katsoo puhelintaan
Nuori nainen katsoo puhelintaan

Uudelle työntekijälle kannattaa kertoa palkkalaskelman saloista, eläkkeen kertymisestä, työelämän vakuutuksista sekä hänen oikeuksistaan ja velvollisuuksistaan työyhteisön jäsenenä.

”Perehdyttämisessä on tärkeää huomioida, että nuorta kesäapulaista voivat askarruttaa asiat, jotka vuosien työkokemuksen jälkeen tuntuvat itsestäänselvyyksiltä. Hiljainen tieto ei siirry äänettä, vaan työsuhteesta, työtavoista ja hyvistä käytännöistä pitää puhua.”, muistuttaa Ilmarisen henkilöstöpäällikkö Eija Kärenaho.

Tutustu artikkeliin Ilmarisen sivuilta

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Ilmarisen viestintä p. 010 284 2570.

https://www.ilmarinen.fi/tietoa-ilmarisesta/medialle/

Kuvat

Nuori nainen katsoo puhelintaan
Nuori nainen katsoo puhelintaan
Lataa

Me olemme työeläkeyhtiö ihmistä varten. Pidämme huolta yli 1,1 miljoonan ihmisen eläketurvasta ja turvaamme tulevien sukupolvien eläkkeet sijoittamalla eläkevarat tuottavasti, turvaavasti ja vastuullisesti. Huolehdimme eläketurvasta ja eläkevaroista sekä pidennämme työuria, jotta sinä voit suhtautua huomiseen luottavaisena ja toiveikkaana. Lisätietoa: Ilmarinen.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Ilmarinen

Ilmastonmuutoksen vaikutuksia tulisi ymmärtää paremmin työelämässä19.7.2024 11:39:20 EEST | Tiedote

Ensi viikoksi on taas ennustettu hellettä Suomeen. "Kun hellejaksot yleistyvät ja pidentyvät, kuumarasituksen tuomat terveyshaitat todennäköisesti lisääntyvät ja heikentävät työkykyä ja tuottavuutta. Erityisesti vaikutukset näkyvät fyysisesti raskaissa ulkotöissä, mutta lämpötilan nousu tulee kasvattamaan kuormitusta myös sisätiloissa tehtävissä töissä", työeläkeyhtiö Ilmarisen työkykyjohtaja Kristiina Halonen kirjoittaa blogissaan.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye