Espoon seurakuntayhtymä

Maaret Kallio mukana Espoon seurakuntien syksyssä

Jaa

Jos elämässäsi on tilaa syventämiselle, tutustu Espoon seurakuntien syksyn tarjontaan. Kirkko Espoossa järjestää vuosittain noin 36 000 tapahtumaa. Tiesitkö esimerkiksi, että kirkko tarjoaa ilmaista terapiaa nuorille ja nuorille aikuisille?

Maaret Kallion muotokuva jonka vieressä lukee huilaa, hengähdä, rakenna kalliolle.
Kouluttajapsykoterapeutti Maaret Kallio on yksi Espoon seurakuntien syksyn esiintyjistä. Laura Malmivaara WSOY

Yksi Espoon seurakuntien syksyn kohokohdista on kouluttajapsykoterapeutti ja tietokirjailija Maaret Kallion luento Tapiolan kirkossa 14.11.2024 klo 18. Kallio on ollut mukana kirkon toiminnassa lapsesta saakka. 

Kallio kertoo seurakunnan merkitsevän hänelle turvallista yhteisöä, jossa voi olla yhdessä tai yksin ilman suorituspaineita. 

–  Vaikka nykyajassa painottuvat kiire, kilpailu ja materia, ei ihmisyys ole koskaan niistä kiinni. Kaipuu syvempien arvojen ja elämän arvokkuuden äärelle on hyvin kaivattua ja surullisen hukassa, Kallio sanoo.

Espoon seurakunnissa järjestetään vuosittain noin 36 000 tapahtumaa. Tapahtumia järjestetään kaiken ikäisille ne ovat ja useimmiten maksuttomia. Esimerkiksi nuorille ja nuorille aikuisille tarjotaan maksutonta Walk in -terapiaa.

Osallistuminen seurakuntien tapahtumiin ei edellytä kirkkoon tai seurakuntaan kuulumista. Käytännön syistä osaan ryhmistä ja tapahtumista on joskus ilmoittauduttava etukäteen.

Katso täältä poimintamme syksyn 2024 ohjelmistosta. Tarkista tuoreimmat tapahtumatiedot verkkosivuiltamme, jonne tapahtumat päivittyvät jatkuvasti.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Maaret Kallion muotokuva jonka vieressä lukee huilaa, hengähdä, rakenna kalliolle.
Kouluttajapsykoterapeutti Maaret Kallio on yksi Espoon seurakuntien syksyn esiintyjistä.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Espoon seurakunnat - Evankelis-luterilainen kirkko Espoossa

Espoon tuomiokirkkoseurakunta, Espoonlahden seurakunta, Leppävaaran seurakunta, Olarin seurakunta, Tapiolan seurakunta ja Esbo svenska församling muodostavat yhdessä Espoon seurakuntayhtymän. Seurakunnissa on yhteensä 157 500 jäsentä. Työntekijöitä on noin 500.

Kirkko Espoossa vahvistaa yhteisönä kristillistä uskoa, tulevaisuuden toivoa ja lähimmäisenrakkautta. Olemme läsnä ihmisten arjessa ja juhlassa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon seurakuntayhtymä

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye