Gigantti

Gigantin heinäkuun myydyimmät puhelimet TOP 10 – OnePlus CE3 lite on jälleen myydyin puhelin, myös muut keskihintaiset Android-laitteet ovat suosittuja

Jaa

Gigantin heinäkuun myydyimpien puhelimien TOP 10 -lista on Samsung Galaxy A-sarjan ja Apple iPhone -mallien juhlaa. Myös OnePlus CE lite -sarja saa osansa suosiosta, sillä kuukauden myydyin puhelin on OnePlus CE3 lite. Elokuussa puhelinmarkkinoilla tapahtuu, kun Google laajentaa valikoimaansa Suomessa ja arjenpaluukampanjat saavuttavat huippunsa.

OnePlus CE3 lite ja muut keskihintaiset Android-puhelimet ovat suomalaisten suosikkeja heinäkuussa
OnePlus CE3 lite ja muut keskihintaiset Android-puhelimet ovat suomalaisten suosikkeja heinäkuussa Gigantti Oy / Petri Saarelainen

Gigantin heinäkuun myydyin puhelin on myös kesäkuussa TOP 10 -listan kärkisijan saavuttanut OnePlus Nord CE3 lite. Keskihintainen Nord CE3 lite on suurella kosketusnäytöllä ja tehokkaalla prosessorilla varusteltu 5G-puhelin, joka soveltuu erinomaisesti vaativien pelien pelaamiseen, teräväpiirtovideoiden suoratoistoon ja vaativien sovellusten käyttämiseen. Myös mallin uudempi versio OnePlus CE4 lite nousi TOP 10 -listan sijalle 9. CE lite -sarjan lisäksi suomalaiset suosivat heinäkuussa Apple iPhone-malleja sekä keskihintaisen Samsung Galaxy A-sarjan laitteita.

Heinäkuun myydyimpien puhelimien lista koostuu Apple iPhone -malleja lukuun ottamatta edullisista tai keskihintaisista Android-puhelimista. Suomalaiset hankkivat kesällä ja etenkin heinäkuussa tyypillisesti edullisia puhelimia, mikä näkyy Gigantin myyntidatassa puhelimien keskihinnan laskuna.

“Heinäkuussa ostettujen puhelimien keskihinta on matalampi kuin muina kuukausina. Tämä on trendi, joka toistuu vuodesta toiseen. Keskihinnan madaltumista voivat selittää esimerkiksi kesäkampanjat ja yritysasiakkaiden lomailu”, kertoo Gigantin telecom-tuotteiden apulaismyyntipäällikkö Juuso Ketolainen.

Elokuussa puhelinkauppaa värittävät Google Pixel -laitteet sekä arjenpaluukampanjat

Heinä–elokuun vaihteessa Gigantissa valmistaudutaan lomakauden päättymiseen, jolloin erityisesti puhelimille, kellopuhelimille ja tietokoneille on paljon kysyntää. Arjenpaluukampanjat ovat monelle odotettu tilaisuus tehdä syksyn laitehankinnat edullisemmin.

”Kellopuhelimista on tullut suosittu vaihtoehto tai täydennys lapsen ensipuhelimelle. Moni hankkii kampanjahinnoin pienelle koululaiselle kellopuhelimen päivän aikana tapahtuvaa yhteydenpitoa varten, ja erikseen älypuhelimen viihdekäyttöön”, Ketolainen kertoo.

Arjenpaluukampanjoiden lisäksi elokuussa puhelinmarkkinalla nähdään täysin uusia laitteita, kun kauan odotetut Google Pixel -puhelimet saapuvat Suomeen. Googlella on ollut tähän mennessä Suomessa myynnissä yksittäisiä puhelinmalleja, mutta uuden avauksen myötä merkin laitteita on saatavilla laaja valikoima Gigantissa.

”Uskon, että Suomessa on innostusta ja kysyntää Google Pixel -puhelimille. Google on jo nyt tunnettu ja luotettu valmistaja, ja esimerkiksi Pixel 6a -mallia on nähty myös Gigantin myydyimpien puhelimien TOP 10 -listalla,” Ketolainen toteaa.

Google Pixel-puhelimet ovat tilattavissa Gigantilta 13.8. kello 23.00 alkaen. Gigantti arpoo Pixel-puhelimien kunniaksi viisi 1 200 euron arvoista mysteeriämpäriä, joiden arvontaan voi osallistua täällä: https://www.gigantti.fi/brand/google/tulossa-pian-google

Gigantin heinäkuun myydyimmät puhelimet TOP 10 

  1. OnePlus Nord CE3 lite (1.)
  2. Samsung Galaxy A55 (4.)
  3. Samsung Galaxy A15 5G (9.)
  4. Apple iPhone 14 (8.)
  5. Samsung Galaxy A05s (2.)
  6. Apple iPhone 15 (3.)
  7. Apple iPhone 13 (5.)
  8. Apple iPhone 15 Pro (6.)
  9. OnePlus Nord CE 4 lite (–)
  10. Apple iPhone 15 Pro Max (10.)

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

OnePlus CE3 lite ja muut keskihintaiset Android-puhelimet ovat suomalaisten suosikkeja heinäkuussa
OnePlus CE3 lite ja muut keskihintaiset Android-puhelimet ovat suomalaisten suosikkeja heinäkuussa
Gigantti Oy / Petri Saarelainen
Lataa

Gigantti on Suomen suurin elektroniikan ja kodinkoneiden jälleenmyyjä.

Meillä on Suomessa 42 myymälää ja yrityksemme palveluksessa työskentelee yli 1 500 giganttilaista - myymälöiden ohella netti- ja yritysmyynnissä, sekä asiakaspalvelu- että jakelukeskuksissa. Pääkonttorimme sijaitsee Helsingin Sanomatalossa.

Liikevaihtomme tilikaudella 2022/2023 oli 525 miljoonaa euroa. Olemme osa Norjassa toimivaa Elkjøp-konsernia, joka kuuluu englantilaisen kodinelektroniikkaketjun, Currys plc:n, omistukseen.

Lisätietoa meistä löydät kotisivuilta osoitteesta: gigantti.fi.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Gigantti

Google Pixel -puhelimet laajalla valikoimalla Giganttiin – ”Uudet Pixel 9 -mallit ja Gemini-avustaja näyttävät tietä tekoälyn aikakaudella”13.8.2024 21:15:03 EEST | Tiedote

Gigantti toi Google Pixel -puhelimet myyntiin 13.8. kello 21.00 alkaen. Suomalaisten pitkään odottamat puhelimet löytyvät Gigantin nettikaupasta ja elokuun kuluessa myymälöistä ympäri maan. Myynnin aloitus on samalla Google Pixel 9 -mallien esiinmarssi, ja tekoälyavustaja Geministä odotetaan Android-puhelimien arkikäytön tiennäyttäjää. Lisämaustetta lanseeraukseen tuo Google Pixel Watch 3 -älykello.

Gigantti ja Microsoft lahjoittavat tietokoneita Ukrainaan ja haastavat yritykset mukaan auttamaan2.7.2024 13:05:02 EEST | Tiedote

Gigantti ja Microsoft lahjoittavat yhteensä 148 kannettavaa tietokonetta ja tablettia ukrainalaisille koululaisille ja viranomaisille Laptops for Ukraine -kampanjan kautta. Lahjoituksella halutaan muistuttaa Ukrainan jatkuvasta kriittisestä avuntarpeesta, ja siitä, että jokaisella yrityksellä ja yhteisöllä on mahdollisuus osallistua tukitalkoisiin omalla tavallaan.

Gigantin liveshopping-myynti yli nelinkertaistunut – Samanlaista palvelua ei tarjoa Suomessa kukaan muu4.6.2024 11:07:15 EEST | Tiedote

Gigantin liveshopping-palvelun kautta tehty myynti yli nelinkertaistui päättyneellä tilikaudella. Tyytyväisiä palautteita keräävällä palvelulla halutaan parantaa entisestään Gigantin saavutettavuutta kaikenlaisille asiakkaille. Yritys on tällä hetkellä Suomen ainoa vähittäiskauppa-alan toimija, joka tarjoaa päivittäin avoinna olevan liveshopping-mahdollisuuden.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye