Varsinais-Suomen ELY-keskus

Loimaalla Tammiaisten sillan liikennekatko jatkuu viikolla 19.8. asti

Jaa

Varsinais-Suomen ELY-keskus aloitti Loimaalla maantiellä 12727 (Tammiaistentie) sijaitsevan Tammiaisten sillan pintarakenteiden uusimistyöt heinäkuun alussa. Liikenne sillalla jouduttiin katkaisemaan pintarakennetöiden ajaksi. Liikenne on ohjattu kiertotielle heinäkuun alusta asti. Liikennekatkoa jatketaan viikolla ja silta avataan liikenteelle maanantaina 19.8.

Tammiaisten silta sivusta kuvattuna kesällä päivällä.
Tammiaisten silta.

Liikenne Tammiaisten sillalla katkaistiin maanantaina 1.7., jotta nykyisen sillan pintarakenteiden purkutyöt voitiin aloittaa. Alun perin liikenteen piti palautua sillalle 12.8. Korjaustyöt ovat kestäneet kuitenkin arvioitua kauemmin, minkä takia liikennekatkoa joudutaan jatkamaan viikolla. Silta avataan liikenteelle maanantaina 19.8. klo 18.00.

Korjaustöiden ajaksi liikenne on ohjattu viitoitetulle kiertotielle Vampulan kautta eli maantien 2101 (Mälläistentie), maantien 12715 (Tanokkaantie) ja 12719 (Huhtaantie) kautta. Kiertotien pituus on noin 19 kilometriä. Turvallisuuden takia siltatyömaan läpi ei pystytä katkon aikana järjestämään kulkuyhteyttä jalankulkijoille tai pyöräilijöille. Koulujen alun jälkeen (12.8.) alkavat koulukyydit on sovittu reititettäväksi uudelleen katkon ajaksi.

Pahoittelemme liikennekatkosta johtuvaa haittaa.

Liikennemäärä sillalla on noin 300 ajoneuvoa vuorokaudessa.

Sillan sijainti kartalla (Google Maps).

Urakoitsijana hankkeessa toimii Infraroad Oy.

Liitteenä kiertotie kartalla.

Lisätietoja

  • Varsinais-Suomen ELY-keskus: Projektipäällikkö Antti Hirvonen, p. 0295 022 529
  • Infraroad Oy: Vastaava työnjohtaja Sakari Salonen, p. 050 301 2349

Avainsanat

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Varsinais-Suomen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus on valtion viranomainen, joka edistää alueellista kehittämistä hoitamalla elinkeinoihin, työvoimaan, osaamiseen sekä liikenteeseen ja infrastruktuuriin että ympäristöön ja luonnonvaroihin liittyviä tehtäviä. Teemme työtämme Varsinais-Suomen lisäksi Satakunnan alueella liikenne- ja ympäristöasioissa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Varsinais-Suomen ELY-keskus

Mynämäellä Nihdin sillan liikennekatko jatkuu 18.8. asti7.8.2024 11:29:40 EEST | Tiedote

Mynämäellä maantien 12403 varrella sijaitsevan Nihdin sillan uusimistyöt käynnistyivät kesäkuussa. Haapaistentie katkaistiin Nihdin sillan päistä, kun huonokuntoisen sillan kannen purkutyöt aloitettiin. Liikennekatko alkoi 15. heinäkuuta. Liikennekatkoa jatketaan 18.8. asti. Silta avataan ajoneuvoliikenteelle maanantaina 19. elokuuta klo 7. Jalankulkijoille ja pyöräilijöille on käytössä oma kulkuyhteys Nihdin sillan kohdalla. Työt siltakohteella valmistuvat lokakuun loppuun mennessä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye