Pirkanmaan ELY-keskus

Laholuomantie (mt 13247) Parkanossa poikki Raivaluoman siltatyömaan vuoksi

Jaa

Pirkanmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus uusii Raivaluoman sillan. Siltatyön ajan ajoneuvoliikenteen tulee käyttää kiertoreittiä.

Raivaluoman silta.
Raivaluoman silta. Kuva Väylävirasto

Vuonna 1971 rakennettu, painorajoitettu Kovesjoen ylittävä puinen palkkisilta puretaan ja paikalle rakennetaan uusi silta.

Siltapaikka on 1,0 km Porintien (vt23) liittymästä pohjoiseen.

Tie joudutaan sulkemaan ajoneuvoliikenteeltä siltapaikalla rakennustyön ajaksi, mistä aiheutuu haittaa liikenteelle.

Liikenteen käytössä Raivalan ja Laholuoman välillä on kiertoreitti Porintien (vt23) ja Kuusijärventien (mt 13245) kautta.

Alkuvaiheessa maanantaina 12.8 alkaen siltapaikalla tehdään tietöitä, jolloin liikenteen käytössä vain yksi kaista.

Siltapaikka on kokonaan suljettu ajoneuvoliikenteeltä 19.8.-8.10.2024 välisen ajan

Sillan uusiminen sisältyy Pirkanmaan v. 2024 puusiltaurakkaan.

Urakoitsijana toimii Ylöjärven Kiviset Oy.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Urakoitsijan edustaja Henna Patinen, Ylöjärven Kiviset Oy, p. 050 5370 401
Projektipäällikkö Mikko Asunen, Varsinais-Suomen ELY-keskus, p.0295 024 106
Siltainsinööri Jyrki Toivonen, Pirkanmaan ELY-keskus, p. 0295 036 097
Tilaajan valvontakonsultti Mikko Vellamo, Ramboll Oy, p. 050 4105 082

Kuvat

Kiertotiekartta Raivaluoman sillasta.
Kiertotiekartta Raivaluoman sillasta.
Lataa

Huolehdimme sujuvasta arjesta; teiden rakentamisesta ja niiden kunnosta, ympäristön tilasta ja suojelusta sekä yritysten tukemisesta. Maakunnan kehittäjänä ja rahoituksen myöntäjänä teemme ELY-keskuksessa päivittäin työtä kestävän tulevaisuuden ja Pirkanmaan parhaaksi.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pirkanmaan ELY-keskus

Pohjois-Pirkanmaan linja-autoliikenne 5.8.2024 alkaen1.8.2024 15:34:56 EEST | Tiedote

Tampereelta linja-autoasemalta Pohjois-Pirkanmaalle (Orivesi, Ruovesi, Virrat, Juupajoki ja Mänttä-Vilppula) suuntautuva liikenne alkaa hieman uudella tavalla järjestettynä 5.8.2024 alkaen. Liikenne on hankittu Tampereen seudun joukkoliikenneviranomaisen, eli Nyssen ja Pirkanmaan ELY-keskuksen yhteishankintana. Liikennettä hoitaa tarjousyhteenliittymä Pohjois-Pirkanmaa, johon kuuluvat liikennöitsijät: Bussi-Manninen Oy, Tilausliikenne Lampinen Oy ja Valkeakosken Liikenne Oy eli samat tutut liikennöitsijät kuin ennenkin.

Muutoksia Luopioisten Keskitielle: tie saa uuden päällysteen ja kadunpidon vastuu siirtyy valtiolta kunnalle1.8.2024 11:17:57 EEST | Tiedote

Luopioisten Keskitien, eli maantien 13977 rakennetta vahvistetaan ja tie saa koko 1,46 kilometrin pituudelleen uuden asfalttipäällysteen. Tievalaistus rakennetaan kokonaan uusiksi ja nykyinen valaistus puretaan uuden valmistuttua. Uusi valaistus on energiaa säästävä led-valaistus. Keskitien ajoneuvoliikenteeltään hiljaisempi itäinen pää muutetaan noin 700 metrin osuudella nk. kylätieksi Vilhontien ja Kinnarinpolun välillä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye