Varsinais-Suomen ELY-keskus

ELY-keskus uusii rumpuja kantatie 52:lla Salossa

Jaa

Varsinais-Suomen ELY-keskus aloittaa kantatie 52:lla (Perniöntie) Salossa kahden maantierummun uusimistyöt torstaina 15.8.2024. Töiden ajan liikenne on rajattu yhdelle kaistalle työmaan kohdalla. Liikennettä ohjataan liikennevaloilla. Työt valmistuvat arviolta 23.8. mennessä.

Rumpujen sijainnit kantatiellä 52.
Rumpujen sijainnit kantatiellä 52.

Työt aloitetaan kantatie 52:lla torstaina 15.8. Työt aloitetaan lähempänä Perniötä olevasta rummusta, josta jatketaan pohjoisemmalle rumpukohteelle. Työt valmistuvat arviolta 23.8. mennessä.

Töiden aikana kaksi huonokuntoista rumpua poistetaan ja uusitaan. Rumpujen uusiminen parantaa tien kuivatusta ja estää veden patoutumista. Töiden aikana laskuojan linjausta suoristetaan, jotta vesi ohjautuisi paremmin pois tiealueelta. Samalla tienvierustan sivuojien kuivatusta parannetaan. Uudet rummut ovat myös vanhoja huonokuntoisia rumpuja suuremmat.

Töistä aiheutuu haittaa liikenteelle, kun työmaiden kohdalla toinen ajokaista joudutaan sulkemaan. Paikalla käytetään liikennevaloja ohjaamaan liikennettä. Työmaiden kohdalla on käytössä myös alennettu nopeusrajoitus 30 km/h. Toivomme tienkäyttäjiltä varovaisuutta työmaan kohdalla liikuttaessa.

Liikennemäärä tiellä on noin 5000 ajoneuvoa vuorokaudessa.

Urakoitsijana hankkeessa toimii Infraroad.

Lisätietoja:

  • Varsinais-Suomen ELY-keskus: projektipäällikkö Antti Hirvonen, puh. 0295 022 529
  • Infraroad Oy: vastaava työnjohtaja Sakari Salonen, puh. 050 301 2349

Avainsanat

Tietoja julkaisijasta

Varsinais-Suomen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus on valtion viranomainen, joka edistää alueellista kehittämistä hoitamalla elinkeinoihin, työvoimaan, osaamiseen sekä liikenteeseen ja infrastruktuuriin että ympäristöön ja luonnonvaroihin liittyviä tehtäviä. Teemme työtämme Varsinais-Suomen lisäksi Satakunnan alueella liikenne- ja ympäristöasioissa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Varsinais-Suomen ELY-keskus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye