Jyväskylän yliopisto

Jyväskylän yliopiston uuden englanninkielisen kandidaattiohjelman valintaperusteet on julkaistu

Jaa

Jyväskylän yliopiston kauppakorkeakoulun (JSBE) uusi kansainvälinen tutkinto-ohjelma Bachelor’s Degree Programme in Business Innovation and Sustainability (BIS) tulee hakuun ensimmäisen kerran tammikuussa 2025. BIS on Jyväskylän yliopiston ensimmäinen englanninkielinen kandidaattiohjelma.

Kauppakorkeakoulun henkilökuntaa työskentelemässä Agoralla

Uuden tutkinto-ohjelman tavoitteena on kouluttaa liiketoimintainnovaatioiden ja kestävän liiketoiminnan asiantuntijoita. “Business Innovation and Sustainability” -ohjelma sisältää uuden liiketoiminnan kehittämiseen, liiketoiminnan vastuullisuuteen, päätöksentekoon sekä kestävyysosaamiseen liittyviä opintoja. Näiden sekä kandidaattitutkielman, -seminaarin, ja -metodiopintojen lisäksi ohjelmassa sovelletaan osaamista yrityskontekstissa.

”Uusi tutkinto-ohjelmamme yhdistää luovalla ja uraauurtavalla tavalla kauppatieteiden ydinosaamisen ja muuttuvan yhteiskunnan nostamat kestävän kehityksen ja innovaatiojohtamisen tiedot ja taidot”, kertoo professori Juha-Antti Lamberg Jyväskylän yliopiston kauppakorkeakoulusta.

”Kandidaattiohjelman kansainvälisyys korostaa haasteiden ja ratkaisujen globaalia luonnetta: Suomi ja Keski-Suomi eivät ole yksin tarpeineen ja haasteineen. Tulevan sukupolven kauppatieteilijöiltä tarvitaan entistä vahvempaa osaamista globaalissa toimintakentässä. Näitä jaettuja haasteita ei yksikään kansa tai kansanryhmä kykene ratkaisemaan yksin. BIS-ohjelma ja sen huipputason opettajat tarjoavat tarkoin harkitun ja kattavan osaamispohjan yhteistyön kautta luotaville kestäville innovaatioille ja niiden johtamiselle.”

Kolmivuotinen kandidaattiohjelma on laajuudeltaan 180 opintopistettä.

Tutustu valintaperusteisiin hyvissä ajoin ennen hakua

"Business Innovation and Sustainability” -ohjelmaan ovat tervetulleita niin ulkomaalaiset kuin suomalaiset hakijat. Aloituspaikkoja on 30. Opiskeluympäristö on aidosti kansainvälinen, sillä Jyväskylän yliopistossa työskentelee ja opiskelee ihmisiä yli sadasta eri maasta.

Englanninkielinen kandidaattiohjelma ja sen ajankohtaiset opintokokonaisuudet avaavat mahdollisuuksia myös yhteistyölle muiden korkeakoulujen kanssa esimerkiksi opiskelijavaihto-ohjelmien kautta.

Ollakseen hakukelpoinen hakijalla täytyy olla korkeakoulukelpoisuus sekä riittävä englannin kielen taitotaso. Opiskelijaksi valitun on myös mahdollista jatkaa opintojaan aina maisteriksi saakka. Yksityiskohtaisemmat tiedot näet valintaperusteista.

Lue lisää BIS-ohjelmasta >>

Lisätiedot:
Juha Kansikas
Yliopistonlehtori, kandidaattiohjelman akateeminen johtaja
+358 40 576 7811
juha.kansikas@jyu.fi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Jyväskylän keskustassa sijaitsevan yliopiston kauniilla puistokampuksella sykkii monitieteinen ja moderni tiedeyliopisto – ihmisläheinen ja dynaaminen yhteisö, jonka 2500 asiantuntijaa ja 15 000 opiskelijaa etsivät ja löytävät vastauksia huomisen kysymyksiin. Jyväskylän yliopisto on ollut tulevaisuuden palveluksessa jo vuodesta 1863, jolloin suomenkielinen opettajankoulutus sai alkunsa täältä. Voimanlähteenämme on moniarvoinen vuoropuhelu tutkimuksen, koulutuksen ja yhteiskunnan välillä. Vaalimme tutkimuksen ja koulutuksen tasapainoa sekä ajattelun avoimuutta – sytytämme taidon, tiedon ja intohimon elää viisaasti ihmiskunnan parhaaksi. www.jyu.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Jyväskylän yliopisto

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye