Pitch Finland Cyber Security: kyberturvallisuusalan kilpailu avattu

Jaa

Cyber Security Nordic -tapahtuman yhteydessä järjestetään kyberturvallisuusalan kilpailu, jossa on uutena ulottuvuutena yhteistyö FiBANin (Finnish Business Angels Network) kanssa. Kilpailussa haetaan uusia, kansainvälisen kasvupotentiaalin innovaatioita tai palveluita, jotka vaikuttavat kyberturvallisuusalan kehittymiseen ja kasvuun.

Kuvassa: Peter Sund, FISC, CSN Competitionin voittaja 2023: Gaustabh Debbarman, Laavat Oy, Anni Vepsäläinen, Helsingin Messukeskus.
Kuva: Kimmo Brandt/ Cyber Security Nordic 2023

Helsingin Messukeskus järjestää yhteistyössä FISCin ja FiBANin kanssa kyberturvallisuusalan yrityksille, tiimeille ja organisaatioille suunnatun Pitch Finland Cyber Security -kilpailun. Kilpailun finaali käydään pitchauskilpailuna Cyber Security Nordic -tapahtumassa 29.–30.10.2024.

Finalistit saavat mahdollisuuden esitellä ideansa Finnish Business Angel Networkin sijoittajille. Lisäksi suomalaiselle yritykselle tai organisaatiolle myönnetään Suomen Messusäätiön lahjoittama 10 000 euron palkinto. Kilpailu avataan hakemuksille elokuun puolivälissä 2024.

”Kyberturvallisuuden toimiala on valtavan tärkeä niin valtion, yritysten kuin yksityishenkilöiden näkökulmasta, ja globaalina haasteena erittäin ajankohtainen ja kiinnostava sijoittajille. Toivomme, että yritykset ja sijoittajat lähtevät rohkeasti mukaan”, sanoo FiBANin toimitusjohtaja Tiina Laisi-Puheloinen.

Kyberalan merkittävin tapahtuma - Cyber Security Nordic - järjestetään yhteistyössä FISC ry:n (Finnish Security Cluster) kanssa. FISCin Toimitusjohtaja Peter Sund näkee FiBANin mukaantulon merkittävänä mahdollisuutena kyberalan kasvuyrityksille uusien ja huomattavasti aiempaa kattavampien rahoitusmahdollisuuksien myötä.

Cyber Security Nordic -tapahtuman liiketoimintapäällikkö Anssi Rajala uskoo kilpailu-uudistuksen lisäävän tapahtuman moniulotteisuutta entisestään.

Kilpailun tuomaristo valitsee syyskuun lopussa finaaliin menevät yritykset. Ehdolla olevien tuotteiden tai palveluiden tulee olla myynnissä ja tarjolla vuonna 2024 tai lanseerauksessa Cyber Security Nordic -tapahtumassa.

Finalistit esittelevät tuotteensa tai palvelunsa Cyber Security Nordicissa 29.10.24 Gold Stage -lavalla klo 11.25–11.55 ja tuomaristo valitsee voittajan tämän jälkeen. Voittaja julkaistaan Stage One -lavalla samana päivänä klo 16.15. Lisäksi Suomessa rekisteröity finalisti saa Suomen Messusäätiön myöntämän 10 000 euron palkintorahan.

Lisätietoa kilpailusta: https://cybersecuritynordic.messukeskus.com/pitch-finland-cyber-security/

Suomen Messusäätiö myöntää 10 000 e Pitch Finland Cyber Security -palkinnon. Kilpailun järjestää Helsingin Messukeskus yhteistyössä FISC ry:n ja FiBANin kanssa Cyber Security Nordic -ammattitapahtumassa 29.–30.10.2024. 

Helsingin Messukeskus järjestää Cyber Security Nordic –ammattitapahtuman yhdessä FISC ry:n (Finnish Information Security Cluster) kanssa. Tapahtuman strategiset kumppanit ovat: Cyberday, Fitsec, HP Finland, Microsoft, NetNordic, Nixu, Trend Micro ja Vectra.

Finnish Business Angel Network eli FiBAN on suomalainen yksityisten enkelisijoittajien voittoa tavoittelematon yhdistys ja yksi maailman aktiivisimmista bisnesenkeliverkostoista. FiBANilla on yli 600 sijoittajajäsentä 12 eri maassa, ja vuosittain sadat yritykset saavat FiBANin kautta rahoitusta. www.fiban.org

Lisätietoja: Helsingin Messukeskus, viestintä, Anu-Eveliina Mattila, puh. +358 50 555 6183, anu-eveliina.mattila@messukeskus.com, #CyberSecurityNordic2024.

Kuvia aiemmasta tapahtumasta löytyy osoitteesta http://mediabank.messukeskus.com 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Linkit

Muut kielet

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Kirja-alan edistämispalkinto jaetaan kolmatta kertaa Helsingin Kirjamessuilla15.8.2024 18:37:25 EEST | Tiedote

Kirja-alan edistämispalkinto palkitsee tai avustaa kustannusalan saavutuksia, kirja-alaan liittyviä innovaatioita, kehittämishankkeita tai kaupallista menestystä. Suomen Messusäätiön rahoittaman 15 000 euron palkinnon tavoitteena on tukea kirja-alan kaupallista menestystä. Kirja-alan täytyy nyt ja tulevaisuudessa tavoittaa entistä tehokkaammin muun muassa nuoria ja nuoria aikuisia, ja saada heidät kiinnostumaan kirjallisuudesta. Avainasemassa tässä ovat lukemisen, kustannusalan ja kirjakaupan uudet innovaatiot.

Habitaren 2024 ohjelma nostaa esiin muotoilun ja kotien kerroksellisuuden – mukana keskustelijoita Pohjoismaista ja kauempaa7.8.2024 08:00:00 EEST | Tiedote

Habitare tarjoaa viiden päivän ajan ajankohtaisia keskusteluja, puheenvuoroja ja työpajoja Kerroksia/Layers-teeman alla. Ohjelmassa pohditaan muun muassa kulttuurien kohtaamisten tuomia uusia kerroksia ja näkökulmia suomalaiseen muotoiluun. Lavojen hosteina toimivat Jani Toivola, Eeva Kolu sekä Ida ja Isa Kukkapuro. Pohjoismaiden johtava huonekalu-, muotoilu- ja sisustustapahtuma järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 11.–15.9.2024.

MaatalousKonemessut tarjoaa kasvutarinoita, ohjelman pääteemat julkaistu28.6.2024 10:00:00 EEST | Tiedote

Helsingin MaatalousKonemessut järjestetään nyt kolmatta kertaa torstaista lauantaihin 17. – 19.10.2024 Helsingin Messukeskuksessa. Tapahtumassa kollegat kohtaavat ja oman tilan asioiden kehitys hyppää uudelle tasolle. Teemoina tapahtuman ohjelmassa ovat kotimainen ruoka, maatalouden rakennekehitys ja kasvamisen mahdollisuudet, tilan talouden kestävyys ja kasvu, kestävyys ja vastuullisuus, tekoälyn hyödyntäminen, EU ja innovaatiot. Tänä vuonna messuilla kuullaan myös päivittäin ajankohtaiset pääpuheenvuorot.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye