Ruokatieto Yhdistys ry

Kutsu: Tiede ja teknologia - ratkaisuja kestävään ruoan tuotantoon Suomessa -webinaari 4.9.

Jaa

Tervetuloa Suomalaisen ruoan päivänä Ruokatieto Yhdistyksen ja Elintarviketieteiden Seuran järjestämään kaikille avoimeen webinaarin, jossa käsitellään kestävää ruokatuotantoa tieteellisestä näkökulmasta sekä sitä millaisia haasteita elintarviketeollisuudessa ratkotaan.

Aika: 4.9.2024 klo 9-10. Tapahtuma on kaikille avoin ja maksuton.

Osallistuminen: Teams-etäyhteydellä, ilmoittaudu mukaan: https://www.lyyti.fi/reg/Tiede_ja_teknologia_ratkaisuja_kestavaan_ruoan_tuotantoon_Suomessa_1364

Ohjelma:

Tietohaarukan kootut herkut

Ruokatiedon toiminnanjohtaja Anni-Mari Syväniemi kertoo puheenvuorossaan syyskuun alussa julkaistavan Tietohaarukka-tilastopaketin uusimmista suomalaisen ruoan luvuista.

null
Anni-Mari Syväniemi

Uudistavan viljelyn hyödyt maitoketjussa

Valion konsernin Ilmasto-ohjelman johtaja, Juha Nousiainen kertoo puheenvuorossaan, millaisia haasteita uudistavalla viljelyllä ratkotaan ja millaista tutkimusnäyttöä uudistavan viljelyn hyödyistä on.

null
Juha Nousiainen

Rypsiöljyn puristuksen sivutuotteesta uuselintarvikkeeksi

Apetit Kasviöljy Oy:n myyntipäällikkö Maria Soini kertoo puheenvuorossaan millaista tutkimustyötä kiertotaloutta toteuttavan BlackGrain -rypsipohjaisen proteiinituotteen kehityksen eteen ja uuselintarvikeluvan saamiseksi on tehty.

null
Maria Soini

Härkäpavusta fermentoimalla kuluttajatuotteita sekä raaka-ainetta teollisuuteen

MeEat Foodtech Oy:n tutkimuspäällikkö Iida Loivamaa kertoo puheenvuorossaan mitä härkäpavulle tapahtuu fermentoidessa ja miten fermentointiparametrejä optimoidaan ja tutkitaan.

null
Iida Loivamaa

Suomalaisen ruoan päivää vietetään 4.9. Koko Suomi on kutsuttu mukaan juhlimaan oman maan ruokaa! Lue lisää: https://ruokatieto.fi/suomalaisen-ruoan-paiva/

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Ruokatieto Yhdistys ry - rakkaudesta oman maan ruokaan

Ruokatieto Yhdistys ry viestii suomalaisen ruokaketjun osaamisesta ja työstä. Toimintamme ytimessä on suomalaisen ruoan arvostetuin alkuperämerkki Hyvää Suomesta. Yli 350 jäsentä ja merkinhaltijaa edustavat ruoka-alan toimijoita monipuolisesti. Lisäksi edistämme lasten ja nuorten ruokakasvatusta tekemällä tunnetuksi ruoan reittiä pellolta pöytään.

Elintarviketieteiden Seura ry - yhdistää teollisuuden, tutkimuksen ja koulutuksen

Elintarviketieteiden Seura edistää tutkimustiedon monipuolista soveltamista käytäntöön julkaisemalla Kehittyvä Elintarvike -lehteä ja järjestämällä seminaari-, koulutus- ja yritysvierailutapahtumia. Jäseninä on noin 900 elintarvikealan korkeakoulutettua ammattilaista ja yli 60 yritystä. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Ruokatieto Yhdistys ry

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye