Docendo

Elämäntyö humanitaaristen kriisien etulinjassa – Jouni Hembergin ammatti on auttaa niitä, jotka sitä eniten tarvitsevat

Jaa

Jouni Hembergin teos Kolme kiloa maissia kertoo kouriintuntuvasti siitä, millaista työ humanitaarisen avustusjärjestön tehtävissä on. Keitä kannattaa tai edes pystyy enää auttamaan, kun saapuu ensimmäisenä haastaviin olosuhteisiin? Ilmoittaudu julkistustilaisuuteen tiedotteen linkistä.

Jouni Hembergin uramuistelmat julkaistaan 11.9.
Jouni Hembergin uramuistelmat julkaistaan 11.9. Petri Mast

Jouni Hembergin ura käynnistyi Neuvostoliiton romahdettua ja rautaesiripun murruttua. Avustusmatkat Romanian lastenkoteihin ja Afrikan jättimäisille pakolaisleireille tai lääkkeiden kuljetukset tuntemattomaan paikkaan Mongoliaan olivat henkisesti vaativia ja fyysisesti vaarallisia. Työnkuvaan kuului jatkuva vaara, mutta tarve avulle oli mittava.

Ukrainan sota on esimerkki haastavista olosuhteista, joissa avustusjärjestöt tekevät työtään. Mitä on tapahtunut sodan säännöille ja kansainvälisille sopimuksille, jotka turvaavat siviilejä konfliktitilanteissa?

Kansainvälinen apu on murroksessa, mutta maailmassa on yhä ihmisiä, jotka haluavat auttaa. Jouni Hembergin elämäntarina antaa uskoa siihen, että maailmanparantamisessa on järkeä. Samalla hän kertoo, millainen hänen matkansa kansainvälisen avun keskiöön on ollut.

Jouni Hemberg: Kolme kiloa maissia – Elämäntyöni kriisien ja katastrofien keskellä (Docendo 2024), sidottu, 430 sivua.

Julkistustilaisuus järjestetään 10.9. klo 17 WSOY:n Pohjantähti-tilassa osoitteessa Lönnrotinkatu 18 A, Helsinki. Hembergin kanssa kirjasta keskustelemassa Rauli Virtanen. Ilmoittaudu tilaisuuteen täältä: https://www.lyyti.in/hemberg.

Arvostelukappalepyynnöt:
tiedotus@docendo.fi – toimittaja, kysy sähköistä vedosta ennakkoon.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoa julkaisijasta Docendo

Docendo 
Piippukatu 7 A 7
40100 JYVÄSKYLÄ

https://docendo.fi

Me rakastamme hyviä kirjoja sekä aitoja tarinoita. Maineemme perustuu korkeatasoisiin sekä kiinnostaviin teoksiin, joiden tekijöinä ovat parhaat kirjailijat ja asiantuntijat. Docendo kuuluu Werner Söderström Osakeyhtiöön.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Docendo

Riku Keski-Rauskan kirja kertoo, kuinka politiikan kovat paineet veivät traagisesti aikakautensa kärkipoliitikon Juha Vikatmaan17.4.2024 02:00:00 EEST | Tiedote

Riku Keski-Rauskan Kasvonsa peittänyt mies – Juha Vikatmaan elämä -teoksen julkistustilaisuus järjestetään keskiviikkona 17.4. klo 13.00–14.30 Helsingissä, Ravintola Ostrobotnian Topelius-salissa, osoitteessa Museokatu 10. Tietokirjailija Riku Keski-Rauskaa on tilaisuudessa haastattelemassa toimittaja Tapani Ruokanen. Ennakkoilmoittaudu mukaan 14.4. mennessä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye