Vaasan kaupunki - Vasa stad

Gerbyn Rantatien tietyöt aiheuttavat muutoksia liikennejärjestelyihin

Jaa

Toukokuussa alkaneet Gerbyn Rantatien risteysalueiden ja pyörätien perusparannustyöt jatkuvat elo- ja syyskuun ajan. Tietöiden on määrä valmistua syyskuun aikana.

Tieyöt kohdistuvat Rajarinteen ja Rantalahdentien väliselle osuudelle. Elokuun aikana tietyöt jatkuvat maanrakennuksen, kaivuun ja täytön merkeissä. Teiden päällystys on suunniteltu alkavaksi syyskuun alussa. Päällystysten jälkeen työt viimeistellään ajoratamerkinnöillä, piennartöillä sekä liikennemerkkien asennuksella.

Länsimetsäntien liittymiin on toteutettu reunakivet, jotka on tehty selkeyttämään liikennejärjestelyitä sekä lisäämään jalankulkijoiden ja pyöräilijöiden turvallisuutta. Ajonopeus alueella on kova, mistä syystä reunakivet on luotu rauhoittamaan liikennettä kevyenliikenteen kulkijoiden turvallisuuden takaamiseksi. Risteysalueiden näkyvyyttä on paranneltu poistamalla oksia ja pensaita.

Tietyöalueen liikennejärjestelyt muuttuvat tietyön edetessä. Liikennettä ohjataan työmaalla tietyön ajan kylttien avulla. Pyydämme tienkäyttäjiä huomioimaan muuttuvat liikennejärjestelyt ja noudattamaan erityistä varovaisuutta työmaa-alueella.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Samuli Huusko, Kävelyn ja pyöräliikenteen projekti-insinööri, puh +358 40 3545 778, samuli.huusko@vaasa.fi

Linkit

Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa on helppo olla onnellinen.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye