Vaasan kaupunki - Vasa stad

Muutoksia kuntatekniikan maksuihin ja vuokriin

Jaa

Vaasan kaupungin kuntatekniikan maksut ja vuokrat nousevat 1.9.2024 lähtien. Hintoihin on tehty keskimäärin 5–10 % indeksikorotus, jossa on huomioitu myös tuleva arvonlisäveron muutos.

Kuva: Mikael Matikainen

Muutokset koskevat muun muassa pysäköintimaksuja, venepaikkojen vuokrausta, erilaisia lupamaksuja sekä yleisten alueiden vuokrausta esimerkiksi rakennustyömaille tai tapahtumiin.

Hinnastoa päivittäessä on otettu huomioon 1.9.2024 voimaan tuleva arvonlisäveroprosentin korotus 24 prosentista 25,5 prosenttiin.

Hintojen nousu on osa kaupunginvaltuuston hyväksymää talouden tasapainottamisohjelmaa. Tavoitteena on löytää kaupungin toiminnasta noin 40–50 miljoonan euron säästöt vuosille 2024–2027.

Lue lisää:

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Gröndahl Siri
Yksikön päällikkö, Kuntatekniikka
+358405636635
siri.grondahl@vaasa.fi

Kuvat

Kuva: Mikael Matikainen
Lataa

Linkit

Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa on helppo olla onnellinen.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye