Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue Pohde

Kuljetuspalvelujen tilaaminen muuttuu Haapajärvellä, Pyhäjärvellä ja Reisjärvellä

Jaa

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueen Pohteen myöntämät sosiaalihuoltolain ja vammaispalvelulain mukaiset kuljetuspalvelumatkat tilataan Haapajärvellä, Pyhäjärvellä ja Reisjärvellä Matkapalvelukeskuksesta keskiviikosta 28.8.2024 lähtien.

Megafoni.

Matkoja ei voi enää tilata suoraan taksiyrittäjältä. Vain Matkapalvelukeskuksen kautta tilatut palvelupäätöksen mukaiset matkat korvataan. 

Matkat tilataan puhelinnumerosta 08 558 44015.

Matkapalvelukeskus on avoinna ympäri vuorokauden. Jos puheluun ei vastata 15 minuutin kuluessa, matkan voi tilata suoraan sopimustaksilta, Pohjanmaan Taksi Oy:ltä puhelinnumerosta 08 5261 034. Matkapalvelukeskuksen jonotusaikaa seurataan.

Kuljetuspalvelua käyttävän asiakkaan tulee näyttää kuljettajalle henkilökohtainen matkakortti. Kuljettajat eivät peri asiakasmaksua matkan yhteydessä. Pohde laskuttaa kuljetuspalveluista kuukausittain jälkikäteen. Asiakasmaksuihin on mahdollista hakea muutosta ja maksuaikaa.

Asiakkaat, joille on myönnetty kuljetuspalvelu, saavat muutoksesta tiedon kotiin postin välityksellä.

Lue lisää:

Matkapalvelukeskus

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja

Minna Mikkola, matkakeskus
puh. 044 703 6472
minna.j.mikkola@pohde.fi

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue Pohde vastaa yli 415 000 asukkaan hyvinvoinnista, terveydestä ja turvallisuudesta 1.1.2023 alkaen. Työllistämme noin 18 500 sosiaali- ja terveysalan sekä pelastustoimen osaajaa. Yhdessä tarjoamme Pohjois-Pohjanmaan ihmisille tukea elämään ja apua terveyteen tai hätään aiempaa paremmin. Toimimme vaikuttavasti ja uusin tavoin – samalla henkilöstöömme panostaen.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue Pohde

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye