Mehiläinen

Kutsu medialle: Mehiläisen 2024 työelämätutkimuksen tulosten julkaisu

Jaa

KUTSU MEDIALLE

Mehiläisen media-aamu
5.9.2024 klo 9–10.30

Mehiläinen Oy

Mehiläinen kartoitti vuoden 2024 työelämätutkimuksessaan suomalaisten ajatuksia työelämän ruuhkavuosista sekä yksilön että työyhteisön näkökulmasta. Tutkimukseen vastasi yhteensä yli 1 000 työntekijää ja esihenkilöä.

Lämpimästi tervetuloa kuulemaan, mikä vaikutus ruuhkavuosilla on kokemukseen työelämästä. Mitkä tekijät korostuvat ruuhkavuosien syissä ja millaisia työkaluja asiantuntijat antavat ruuhkavuosien aiheuttamien työelämän ilmiöiden selättämiseen. Löytyykö ruuhkavuosista syitä työelämän haasteisiin?

Työelämätutkimuksen tulokset julkaistaan mediainfossa torstaina 5.9.2024 klo 9–10.30. Mediainfossa tuloksia analysoivat Mehiläisen Työelämäpalveluiden johtavat asiantuntijat. Tilaisuuteen voi osallistua myös etäyhteydellä.

TILAISUUDEN OHJELMA

Ruuhkavuosien realiteetit – suomalaisten näkemyksiä ruuhkavuosista
Vastaava työterveyspsykologi Marianne Oksanen

Aikaisemmin uupuivat työntekijät, nyt myös esihenkilöt
Johtava työterveyspsykologi Suvi Suortamo

Työurien pidentäminen – onko työelämässä pysyminen enää lainkaan houkuttelevaa?
Suvi Suortamo ja Marianne Oksanen

AIKA: To 5.9.2024 klo 9–10.30. Aamiaista tarjolla klo 8.45 alkaen.

PAIKKA: Tapahtumakeskus Pikku-Finlandia, Karamzininranta 4, 00100 Helsinki

ETÄYHTEYS: Osallistua voi myös etänä Teams-linjoilla. Linkin saat ilmoittautumisen yhteydessä.

ILMOITTAUTUMISET ma 2.9.2024 klo 17 mennessä Mehiläisen viestintään Laura Martinsuolle laura.martinsuo@mehilainen.fi, p. 040 1962 892

Lämpimästi tervetuloa!

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Mehiläinen

Mehiläisen Työelämätutkimus: 28 % työssäkäyvistä elää ruuhkavuosissa – joka viides esihenkilö kokee itsensä uupuneeksi5.9.2024 10:30:00 EEST | Tiedote

Mehiläisen tuoreen Työelämätutkimuksen* mukaan yli neljäsosa työssäkäyvistä elää työelämäänsä niin sanotuissa ruuhkavuosissa. Taloudelliset huolet ja lapsista johtuvat elämänmuutokset kuormittavat, ja omasta hyvinvoinnista huolehtiminen jää taka-alalle. Työntekijöiden lisäksi nyt uupuvat myös esihenkilöt: työuupumusta koki jopa viidesosa tutkimukseen vastanneista esihenkilöistä.

Mehiläinen Länsi-Pohja panostaa hoidon vaikuttavuuteen – lonkan ja polven tekonivelleikkausten hoitotulokset hyvällä tasolla28.8.2024 13:37:24 EEST | Tiedote

Osana toiminnan korkeaa laatua Mehiläinen Länsi-Pohjassa seurataan tarkasti hoidon vaikuttavuutta – muun muassa lonkan ja polven tekonivelleikkausten hoitotuloksia. Hoitotulokset ovat Mehiläinen Länsi-Pohjassa toteutetuissa tekonivelleikkauksissa hyvällä tasolla. Tulosten seuranta on tärkeää, sillä ikääntyvässä väestössä tekonivelleikkauksia tarvitaan paljon.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye