Espoon kaupunki - Esbo stad

Kuusi hakijaa kutsutaan haastatteluun Espoon kaupunginjohtajan virkaan

Jaa

Hakemusten ja ansiovertailun perusteella seuraavat hakijat on kutsuttu haastatteluun. 

Hakijat aakkosjärjestyksessä:

  • Antola Tuula
  • Eerola Erkki
  • Heinaro Mervi
  • Katainen Mervi
  • Lehtinen Leila
  • Mykkänen Kai

Ensimmäisen haastattelukierroksen jälkeen valitaan hakijat henkilöarviointiin sekä toiselle haastattelukierrokselle. Haastattelut sekä henkilöarvioinnit on tavoitteena toteuttaa syyskuun loppuun mennessä. Tämän jälkeen valintaprosessin on tarkoitus edetä siten, että kaupunginjohtajan valinta on kaupunginhallituksen käsittelyssä 7.10.2024 ja valtuusto valitsee kaupunginjohtajan 21.10.2024.

Kaupunginjohtaja valitaan seitsemän vuoden määräaikaiseen virkaan, jonka jälkeen valtuusto voi päättää enintään neljän vuoden jatkokausista.

Espoon kaupunginjohtajan virkaan tuli määräaikaan mennessä 46 hakemusta. Hakijoista 14 täyttää viran kelpoisuusehdot. Kaksi hakijaa on peruuttanut hakemuksensa. Virka täytetään 1.2.2025 lukien seitsemän vuoden määräajaksi.

Yhteyshenkilöt

Verkostomainen viiden kaupunkikeskuksen Espoo on vastuullinen ja inhimillinen edelläkävijäkaupunki, jossa kaikkien on hyvä asua, oppia, tehdä työtä ja yrittää ja jossa espoolainen voi aidosti vaikuttaa.

Facebook

X

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye