Vaasan kaupunki - Vasa stad

Vasa medborgarinstitut Almas färdighetstorsdag i köpcentret Rewell

Dela

På färdighetstorsdagen firas den nationella medborgarfärdighetsveckan och medborgar- och arbetarinstitutens 125-åriga historia. Vasa medborgarinstitut Alma kommer till köpcentret Rewell för att visa upp medborgarfärdigheter och institutets omfattande kursutbud torsdagen den 5.9. kl. 14-18.

Medborgarfärdigheter är användbara för alla och behövs i det dagliga livet. De handlar om att sköta sina egna ärenden, ta hand om sig själv, fungera som medlem i samhället, överleva samt skydda livets och naturens mångfald. Kunskap om medborgarfärdigheter främjar en aktiv, välmående, social och hållbar livsstil. Var och en av oss kan utvecklas i någon medborgarfärdighet!

Under evenemanget får du bekanta dig med olika medborgarfärdigheter. Dessutom kan du testa dina kunskaper i olika färdigheter genom ett medborgarfärdighetsquiz med 10 frågor. Du får också höra om höstens nya kurser! Alma erbjuder nästan 650 kurser där olika färdigheter och kunskaper kan utvecklas.

Nyckelord

Kontakter

Kontaktpersoner
Ledande rektor Sannasirkku Autio, tfn 0400 299 826, sannasirkku.autio@edu.vaasa.fi

Länkar

I Vasa, Nordens energihuvudstad, är det lätt att vara lycklig.

Följ Vaasan kaupunki - Vasa stad

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Vaasan kaupunki - Vasa stad

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye