Vaasan ammattikorkeakoulu VAMK

Ilkka vahvistaa yhteistyötään VAMKin kanssa

Jaa

Ilkka-konserni on allekirjoittanut avainkumppanuussopimuksen Vaasan ammattikorkeakoulun kanssa. Avainkumppanuus mahdollistaa systemaattisen ja tuloksellisen yhteistyön.

 

Neljä ihmistä seisoo ulkona VAMKin vihreällä sisäpihalla.
Vasemmalta Vaasan ammattikorkeakoulun rehtori, toimitusjohtaja Hannu Vahtera, Ilkan henkilöstöjohtaja Annika Tuovinen ja mediapalveluiden liiketoimintajohtaja Timo Ranta sekä VAMKin palveluliiketoiminnan päällikkö Jenna Puska. Sanni Saari/ VAMK

Vaasan ammattikorkeakoulu ja Ilkka-konserni, Pohjalainen markkinoinnin, tiedon ja teknologian taitaja, ovat allekirjoittaneet avainkumppanuussopimuksen 2.9..2024. Sopimuksen keskeisenä tavoitteena on lisätä opiskelijayhteistyötä erityisesti liiketalouden alalla. Yhteistyösopimuksen allekirjoittivat Ilkan mediapalveluiden liiketoimintajohtaja Timo Ranta ja Vaasan ammattikorkeakoulun rehtori, toimitusjohtaja Hannu Vahtera.

”Odotamme innokkaasti, että pääsemme tekemään yhteistyötä uuden avainkumppanimme Ilkan kanssa. Kumppanuuden myötä meillä on näköalapaikka nopeasti muuttuvaan markkinoinnin ja viestinnän maailmaan. Yhteistyö auttaa meitä pitämään koulutuksen ajantasaisena ja alan tarpeita vastaavana. Haluamme olla hyvä yhteistyökumppani ja auttaa Ilkkaa menestymään omalla alallaan”, toteaa Elina Martin, Vaasan ammattikorkeakoulun liiketalouden yksikön johtaja.

”Yhteistyö Vaasan ammattikorkeakoulun kanssa antaa meille mahdollisuuden hyödyntää nuorten ja innokkaiden opiskelijoiden osaamista. Opiskelijat voivat tuoda yritystoimintaamme uusia näkökulmia ja innovatiivisia ratkaisuja esim. Ilkka-Trainee-ohjelman kautta. Kun teemme yhteistyötä ammattikorkeakoulun kanssa, saamme myös mahdollisuuden esitellä laajemmin yritystämme ja sen toimintaa opiskelijoille. Näin voimme tulevaisuudessa houkutella nuoria ammattilaisia yrityksemme tuleviin rekrytointeihin”, kertoo Ilkan henkilöstöjohtaja Annika Tuovinen.

”Olen erittäin iloinen tulevasta yhteistyöstämme, sillä nykymaailman informaatiotulvassa on tärkeää muistaa luotettavan ja puolueettoman sekä joskus jopa mielipiteitä haastavien uutisten tärkeys”, toteaa Vaasan ammattikorkeakoulun palveluliiketoiminnan päällikkö Jenna Puska.

Avainkumppanuusmalli

Vaasan ammattikorkeakoulu tarjoaa yrityksille ja yhteisöille erinomaisen mahdollisuuden kehittää liiketoimintaansa kestävästi ja vastuullisesti, houkutella alan parhaita osaajia ja osallistua huippuluokan tutkimus-, kehittämis- ja innovaatioprojekteihin. Vastikkeellisella avainkumppanuudella yritys saa systemaattisen ja tuloksellisen yhteistyön, joka rakentuu vuosittaisen yhteistyösopimuksen varaan. Tämä yhteistyö on suunniteltu tukemaan yritysten ja organisaatioiden kasvua ja varmistamaan, että niiden käytössä on huomisen osaava työvoima.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Neljä ihmistä seisoo ulkona VAMKin vihreällä sisäpihalla.
Vasemmalta Vaasan ammattikorkeakoulun rehtori, toimitusjohtaja Hannu Vahtera, Ilkan henkilöstöjohtaja Annika Tuovinen ja mediapalveluiden liiketoimintajohtaja Timo Ranta sekä VAMKin palveluliiketoiminnan päällikkö Jenna Puska.
Sanni Saari/ VAMK
Lataa

Vaasan ammattikorkeakoulusta valmistuu kansainvälisiä ja asiantuntevia insinöörejä, tradenomeja, sairaanhoitajia, terveydenhoitajia ja sosionomeja. Työelämälähtöiset opintomme ja elinvoimainen Vaasan seutu varmistavat erinomaiset työllistymisen mahdollisuudet. Opiskelijoita on noin 3 700 ja henkilöstöä 200. VAMK painottaa koulutuksessaan energiatehokasta tekniikkaa, vientiteollisuuden liiketoimintaosaamista ja moderneja sosiaali- ja terveyspalveluja. Teemme tiivistä yhteistyötä alueen korkeakoulujen sekä seudun energiateknologian keskittymän kanssa, joka on Pohjoismaiden merkittävin.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan ammattikorkeakoulu VAMK

VAMK kehittää koulutusta generatiivisen tekoälyn ja syväteknologian avulla3.9.2024 07:30:00 EEST | Tiedote

Vaasan ammattikorkeakoulu oli mukana INCREDIT-hankkeessa, jonka tavoitteena oli edistää syväteknologiaa ja tekoälyä koulutuksessa. Toukokuusta 2023 heinäkuuhun 2024 kestäneessä hankkeessa oli mukana yliopistoja ympäri Eurooppaa ja sen puitteissa keskityttiin tekoälyn integroimiseen opintokokonaisuuksiin sekä opiskelijoiden tekoälytaitojen kehittämiseen ja yrittäjähenkisyyden edistämiseen.

Syksyn 2024 yhteishaku alkaa – VAMKissa 210 aloituspaikkaa kolmella koulutusalalla28.8.2024 07:48:12 EEST | Tiedote

Syksyn yhteishaussa Vaasan ammattikorkeakoulu tarjoaa 9 tutkinto-ohjelmaa sosiaali- ja terveysalalla sekä liiketalouden ja tekniikan aloilla. Haettavana on paikkoja sekä alempiin (AMK) että ylempiin (YAMK) tutkinto-ohjelmiin. Tarjolla on perinteisten päivätoteutuksena järjestettävien koulutusohjelmien lisäksi useita verkossa järjestettäviä tutkintoja. Aloituspaikkoja tammikuussa alkaviin opintoihin on yhteensä 210. Hakuaika on 28.8.–11.9.2024.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye