Itä-Uudenmaan hyvinvointialue – Östra Nylands välfärdsområde

Sosiaaliohjaus osaksi HyVä-digin palveluita 9.9. alkaen

Jaa

Itä-Uudenmaan hyvinvointialueen digitaalisessa sosiaali- ja terveyspalvelussa HyVä-digissä voi 9.9.2024 alkaen asioida myös sosiaaliohjaajan kanssa. Asiointi tapahtuu chatissa tai videoyhteydellä.

Sosiaaliohjaaja tarjoaa tukea ja neuvontaa sosiaalipalveluihin liittyvissä kysymyksissä sekä keskustelu- ja kuunteluapua. Asiakkuudet sosiaaliohjaajan chatissä ovat kertaluontoisia tai lyhytkestoisia, 1–5 käyntiä. 

HyVä-digin sosiaaliohjaaja tarjoaa apua eri tukien ja lisien hakemisessa tai ohjaa oikeaan palveluun. HyVä-digin sosiaaliohjaaja ei voi toimia omatyöntekijänä eikä voi luovuttaa muiden palveluiden tekemiä tietoja tai päätöksiä. 

HyVä-digin sosiaaliohjauksen chat alkaa yhden sosiaaliohjaajan voimin 9.9. Toinen sosiaaliohjaaja aloittaa 30.9. Chat palvelee suomeksi ja ruotsiksi. 

Chat on auki arkisin maanantaista perjantaihin kello 9–15. Omaolon kautta voi kuitenkin täyttää yhteydenottopyynnön myös aukioloaikojen ulkopuolella, jolloin vastaamme yhteydenottoon viikon sisällä. 

Kysymykset HyVä-digistä: 

Palveluvastaava Enni Juusela, puh. 040 353 4850 

HyVä-digi - Itä-Uudenmaan hyvinvointialue (itauusimaa.fi)

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Itä-Uudenmaan hyvinvointialue tuottaa ja järjestää julkisen sosiaali- ja terveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut alueellaan, johon kuuluu seitsemän kuntaa: Askola, Lapinjärvi, Loviisa, Myrskylä, Porvoo, Pukkila ja Sipoo.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Itä-Uudenmaan hyvinvointialue – Östra Nylands välfärdsområde

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye