Itä-Uudenmaan hyvinvointialue – Östra Nylands välfärdsområde

Socialhandledning på HyVä-digi startar 9.9

Dela

På Östra Nylands välfärdsområdes digitala social- och hälsotjänsten HyVä-digi kan man från och med 9.9.2024 vara i kontakt med en socialhandledare. Kontakten sker på chatten eller per video.

Socialhandledaren ger stöd och handledning angående sociala tjänsterna samt lyssnande och samtalsstöd. Kundskapen på chatten kan vara enstaka eller kortvariga, 1–5 kontakter. 

Socialhandledaren på HyVä-digi erbjuder hjälp med att ansöka stöd eller tillägg och kan vägleda klienten till den rätta tjänsten. Socialhandledaren på HyVä-digi kan inte fungera som egen arbetare, eller uppge information om de andra tjänsternas beslut eller texter.  

Socialhandleningen påbörjas med en socialhandledare den 9.9. Från och med 30.9 finns det två socialhandledare på chatten. Chatten betjänar både på finska och på svenska. 

Chatten är öppen vardagar från måndag till fredag mellan klockan 9–15. Även utanför öppehållningstiderna kan man lämna en kontaktförfrågan via Omaolo, då svarar vi på kontakten inom en vecka. 

Frågor om HyVä-digi: 

Serviceansvarig Enni Juusela, tel. 040 353 4850 

HyVä-digi - Östra Nylands välfärdsområde (ostranyland.fi)

Nyckelord

Kontakter

Östra Nylands välfärdsområde producerar och ordnar offentliga social- och hälsovårdstjänsterna och räddningsväsendet i sju kommuner: Askola, Borgå, Lappträsk, Lovisa, Mörskom, Pukkila och Sibbo.

Följ Itä-Uudenmaan hyvinvointialue – Östra Nylands välfärdsområde

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Itä-Uudenmaan hyvinvointialue – Östra Nylands välfärdsområde

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye