Hoivarakentajat Oy

Hoivarakentajat myy useita erityisryhmien palvelukoteja Lumme Palvelukiinteistöille

Jaa

Hoivarakentajat Oy ja Lumme Palvelukiinteistöt Oy ovat sopineet useita erityisryhmien palvelukoteja koskevasta kaupasta. Transaktio sisältää 8 energiatehokasta hirsipalvelukotia eri puolilla Suomea ja sen arvo on noin 30 miljoonaa euroa.

Hoivarakentajat - erityisryhmien palvelukodit
Hoivarakentajien hirsipalvelukodit suunnitellaan asukkaiden ja henkilöstön parasta ajatellen. Hoivarakentajat

Lumme Palvelukiinteistöjen omistukseen siirtyvistä hirsipalvelukodeista osa on jo valmistunut, osa on rakenteilla ja osa rakennetaan vuoden 2025 aikana. Nykyaikaiset ympäristösertifioidut hirsipalvelukodit on suunniteltu lastensuojelun, mielenterveyskuntoutujien sekä autismikirjon aikuisten asumispalveluita varten. Eri kaupungeissa sijaitsevissa kohteissa toimii useita sosiaali- ja terveyspalvelualan yrityksiä. 

Energiatehokkaat hirsipalvelurakennukset ovat haluttuja

– Vaikka rakentamisen markkina on jämähtänyt paikoilleen, energiatehokkaiden ja tiukat vastuullisuuskriteerit täyttävien erityisryhmien palvelukotien kysyntä kiinteistösijoitusmarkkinoilla on vahva. Nyt tehty kauppa osoittaa, että Hoivarakentajien rakentamat energiatehokkaat, vähähiiliset ja muuntojoustavat hirsirakennukset ovat erityisen haluttuja myös sijoituskohteina. Näin Suomeen saadaan lisää sekä erityisryhmien asukkaiden että työntekijöiden suosimia hirsipalvelukoteja, Hoivarakentajien talousjohtaja Niilo Rantala kertoo.

Sosiaali- ja terveysalan johtavat toimijat arvostavat vastuullista vuokranantajaa

– Suomessa tarvitaan runsaasti uusia hoiva- ja palvelukoteja, jotka täyttävät hyvinvointialan eri toimijoiden energiatehokkuus- ja vastuullisuustavoitteet. Näitä toimijoita ovat kiinteistösijoittajien lisäksi alan palveluntuottajat, hyvinvointialueet ja kunnat. Suomen johtavat hoivapalveluiden tuottajat arvostavat Lumme Palvelukiinteistöjen kaltaisia vastuullisia vuokranantajia, jotka tukevat vuokralaisten vastuullisuustavoitteiden saavuttamista. Palveluiden tarjoaminen uusissa, aisteja hellivissä hirsirakennuksissa vahvistaa myös osaltaan hoivapalveluyritysten kilpailukykyä, Hoivarakentajien toimitusjohtaja Tarmo Kemppainen kertoo. 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Hoivarakentajat - erityisryhmien palvelukodit
Hoivarakentajien hirsipalvelukodit suunnitellaan asukkaiden ja henkilöstön parasta ajatellen.
Hoivarakentajat
Lataa
Erityisryhmien hirsipalvelukodit
Hoivarakentajien hirsipalvelukodeissa ihmisten on hyvä olla.
Hoivarakentajat
Lataa

Linkit

Yritykset lyhyesti

Lumme Palvelukiinteistöt on suomalainen kiinteistösijoitusyhtiö, joka keskittyy hoivakiinteistöihin. Yhtiö rakennuttaa ja omistaa hoivakoteja sekä muita palveluasumiseen keskittyviä kiinteistöjä, joilla vastataan väestön ikääntymisestä johtuviin tarpeisiin. Lumme Palvelukiinteistöjen tavoitteena on kasvattaa kiinteistöportfolionsa arvo yli 100 miljoonaan euroon lähivuosien aikana. Lisää tietoa: www.lummepalvelukiinteistot.fi

Hoivarakentajat on Suomen suurin julkinen hirsirakentaja ja vastuullisen rakentamisen edelläkävijä. Rakennamme johtaville sosiaali- ja terveysalan sekä varhaiskasvatusalan toimijoille haluttuja ja pitkäikäisiä palvelurakennuksia puhtaasta, kotimaisesta hirrestä. www.hoivarakentajat.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Hoivarakentajat Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye