Vaasan ammattikorkeakoulu VAMK

AFRY vahvistaa yhteistyötään VAMKin kanssa

Jaa

AFRY on allekirjoittanut avainkumppanuussopimuksen Vaasan ammattikorkeakoulun kanssa. Avainkumppanuus mahdollistaa systemaattisen ja tuloksellisen yhteistyön.

Seitsemän ihmistä seisoo VAMKin vehreällä sisäpihalla ja hymyilee kameralle.
Vasemmalta AFRYn Vaasan toimiston automaatioyksikön osastonjohtaja Hannu Virta, projektipäällikkö Ida Similä ja Vaasan alueen myynti- ja toimistopäällikkö Mika Mäkelä, VAMKin vararehtori, tekniikan yksikön johtaja Ville Isoherranen, AFRYn magnetoinnin yksikön osastopäällikkö Hannu Erkkilä ja ympäristöasiantuntija Mira Vähkyrä sekä VAMKin palveluliiketoiminnan päällikkö Jenna Puska. Satu Aaltonen/ VAMK

Vaasan ammattikorkeakoulu ja suunnittelu- ja konsultointiyhtiö AFRY, ovat allekirjoittaneet avainkumppanuussopimuksen 11.9.2024. Sopimuksen tavoitteena on lisätä muun muassa yhteistyötä opiskelijoiden ja yritysmaailman välillä. Yhteistyösopimuksen allekirjoittivat AFRYn Vaasan alueen myynti- ja toimistopäällikkö Mika Mäkelä ja Vaasan ammattikorkeakoulun vararehtori, tekniikan yksikön johtaja Ville Isoherranen.

”Vaasan ammattikorkeakoulun tekniikan alan insinöörikoulutus tuo osaajia alueelle ja tiivis kumppanuus työelämän kanssa on keskeinen toimintatapamme. Olemme erittäin iloisia kumppanuussopimuksesta AFRYn kanssa, joka edelleen avaa mahdollisuuksia tiivistyvälle yhteistyölle”, toteaa Isoherranen.

”Tämä yhteistyö on loistava mahdollisuus molemmille osapuolille. Haluamme lisätä AFRYn näkyvyyttä sekä tunnettavuutta opiskelijoiden keskuudessa. Tavoitteenamme on tarjota opiskelijoille työ-, projekti-, sekä opinnäytetyö-mahdollisuuksia. Toivomme tätä kautta löytävämme uusia työntekijöitä paikallisesti Vaasan toimipisteeseen sekä globaalisti koko AFRYn laajuisesti. Haluamme olla edelläkävijöitä teknologian ja ratkaisujen soveltamisessa. Uskomme yhteistyöllämme olevan tässä merkittävä rooli ja odotamme innolla alkavaa yhteistyötämme”, sanoo Mäkelä.

”Odotan innostunein mielin tulevaa yhteistyötämme AFRYn kanssa ja mitä kaikkea se voi tarjota erityisesti insinööriopiskelijoillemme. Ainakin vierailijaluento, mahdollinen projekti kurssillemme sekä opinnäytetyön aiheita on jo suunnitteilla”, toteaa Vaasan ammattikorkeakoulun palveluliiketoiminnan päällikkö Jenna Puska.

Avainkumppanuusmalli

Vaasan ammattikorkeakoulu tarjoaa yrityksille ja yhteisöille erinomaisen mahdollisuuden kehittää liiketoimintaansa kestävästi ja vastuullisesti, houkutella alan parhaita osaajia ja osallistua huippuluokan tutkimus-, kehittämis- ja innovaatioprojekteihin. Vastikkeellisella avainkumppanuudella yritys saa systemaattisen ja tuloksellisen yhteistyön, joka rakentuu vuosittaisen yhteistyösopimuksen varaan. Tämä yhteistyö on suunniteltu tukemaan yritysten ja organisaatioiden kasvua ja varmistamaan, että niiden käytössä on huomisen osaava työvoima.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Seitsemän ihmistä seisoo VAMKin vehreällä sisäpihalla ja hymyilee kameralle.
Vasemmalta AFRYn Vaasan toimiston automaatioyksikön osastonjohtaja Hannu Virta, projektipäällikkö Ida Similä ja Vaasan alueen myynti- ja toimistopäällikkö Mika Mäkelä, VAMKin vararehtori, tekniikan yksikön johtaja Ville Isoherranen, AFRYn magnetoinnin yksikön osastopäällikkö Hannu Erkkilä ja ympäristöasiantuntija Mira Vähkyrä sekä VAMKin palveluliiketoiminnan päällikkö Jenna Puska.
Satu Aaltonen/ VAMK
Lataa

Vaasan ammattikorkeakoulusta valmistuu kansainvälisiä ja asiantuntevia insinöörejä, tradenomeja, sairaanhoitajia, terveydenhoitajia ja sosionomeja. Työelämälähtöiset opintomme ja elinvoimainen Vaasan seutu varmistavat erinomaiset työllistymisen mahdollisuudet. Opiskelijoita on noin 4 000 ja henkilöstöä 200. VAMK painottaa koulutuksessaan energiatehokasta tekniikkaa, vientiteollisuuden liiketoimintaosaamista ja moderneja sosiaali- ja terveyspalveluja. Teemme tiivistä yhteistyötä alueen korkeakoulujen sekä seudun energiateknologian keskittymän kanssa, joka on Pohjoismaiden merkittävin.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan ammattikorkeakoulu VAMK

A state-of-the-art mobile robot to support education and research9.9.2024 07:30:00 EEST | Press release

Vaasa University of Applied Sciences' state-of-the-art mobile robot supports mechanical engineering education and research using the latest technology. As part of the Next Generation Technobothnia investment project, funded through the European Regional Development Fund (ERDF) via the Regional Council of Ostrobothnia, Technobothnia's equipment is being upgraded to better meet future educational needs.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye