Gofore Oyj

Goforen hallituksen puheenjohtaja Timur Kärjestä Vuoden yritysjohtaja 2024

Jaa

Gofore Oyj:n hallituksen puheenjohtaja ja perustajajäsen, diplomi-insinööri Timur Kärki on tänään palkittu Suomen Liikemies-Yhdistyksen vuosittaisessa seminaarissa Vuoden Yritysjohtajana.

Goforen hallituksen puheenjohtaja, yhtiön perustajiin lukeutuva Timur Kärki
Goforen hallituksen puheenjohtaja, yhtiön perustajiin lukeutuva Timur Kärki Jonathan Melartin

Timur Kärjen Vuoden Yritysjohtajaksi valinneen raadin perusteluissa korostuivat paitsi Goforen vaikuttava liiketaloudellinen menestys, myös se, että Kärki on uskaltanut ravistella perinteisiä johtamisen tapoja ja tuoda paitsi omalle alalleen, myös toiminnan ympärille uudenlaista avoimemman yrityskulttuurin henkeä. Kärki uskaltaa raadin mukaan myös ottaa rohkeasti kantaa IT-toimialan kipupisteisiin.

”Kiitos paljon palkintoraadille ja Liikemies-Yhdistykselle tästä huomionosoituksesta. Kun katsoin edellisiä palkittuja, ymmärsin nopeasti, että ainakaan aiempia palkintoja ei aivan kevyin perustein ole myönnetty. Otan palkinnon vastaan ilolla ja suurella tyytyväisyydellä”, Kärki kommentoi.

Vuonna 2002 perustettu Gofore on kasvanut monipuoliseksi, kansainväliseksi digitaalisen muutoksen asiantuntijayritykseksi, joka on sekä kasvava että kannattava. Yli 1400 asiantuntijaa Suomessa ja muualla Euroopassa työllistävä yhtiö on pitkään rakentanut uudenlaista hyvää työelämää työntekijöilleen. Goforen kulttuurissa ja arvoissa korostuvat työnantajan ja -tekijöiden läheinen yhteistyö, matala hierarkia ja osallistava keskustelukulttuuri. Yhtenä osoituksena avoimuuden kulttuurista voidaan pitää sitä, että Goforen hallitukseen nostettiin vuonna 2015 ensimmäistä kertaa yksi yhtiön työntekijöistä.

”Gofore on syntynyt ajatuksena yhtiöstä, joka tuottaa arvoa kestävällä tavalla ympärilleen. Olen ylpeä sekä Goforesta että kaikista goforelaisista, jotka päivittäisellä tasolla ovat muokkaamassa suomalaista yhteiskuntaa ja elinkeinoelämää paremmaksi, yhdessä asiakkaidemme kanssa”, Kärki jatkaa.

Vuoden Yritysjohtajaksi valittu Kärki on yksi neljästä Goforen perustajasta ja toimii nykyään Goforen hallituksen puheenjohtajana sekä Keskuskauppakamarin, Ilves-Hockeyn, Modulightin, Navakan ja Moovyn hallitusten jäsenenä. Kärki toimi Goforen toimitusjohtajana vuosina 2010-2019.

Lisätietoja

Timur Kärki
Hallituksen puheenjohtaja, Gofore Oyj
040 828 5886
timur.karki@gofore.com

Kuvat

Goforen hallituksen puheenjohtaja, yhtiön perustajiin lukeutuva Timur Kärki
Goforen hallituksen puheenjohtaja, yhtiön perustajiin lukeutuva Timur Kärki
Jonathan Melartin
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Gofore on kansainvälinen digitaalisen muutoksen konsulttiyhtiö. Meillä on yli 1 400 asiantuntijaa kaikkiaan 19 toimipisteessä Suomessa, Saksassa, Itävallassa, Virossa, Espanjassa ja Italiassa. Teknologian ja liiketoiminnan asiantuntijamme rakentavat yhdenvertaista digitaalista yhteiskuntaa ja kestäviä älykkään teollisuuden ratkaisuja. Monimuotoista osaajajoukkoamme yhdistää pioneerihenkisyys sekä halu luoda inhimillisempää, vastuullisempaa ja eettisempää digimaailmaa. Toimintaamme ohjaavat vahvat arvomme: olemme jokaiselle hyvä työpaikka, ja elämme asiakkaidemme onnistumisista. Liikevaihtomme vuonna 2023 oli 189,2 miljoonaa euroa. Gofore Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä. Visiomme on olla merkittävin eurooppalainen digitaalisen muutoksen asiantuntijayritys. Tutustu meihin paremmin osoitteessa www.gofore.com

Muut kielet

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Gofore Oyj

Goforen talousjohtaja sairauslomalla13.8.2024 10:00:00 EEST | Tiedote

Goforen talousjohtajana ja johtoryhmän jäsenenä toimiva Teppo Talvinko on toistaiseksi sairauslomalla. Hänen sijaisenaan toimii Head of Financial Controlling and Treasury Ville Räsänen. Sijoittajien yhteydenottoja pyydetään tavanomaiseen tapaan Head of IR Emmi Berlinin kautta osoitteeseen InvestorRelations@gofore.com. Gofore tiedottaa asiasta uudelleen, kun Talvinko palaa sairauslomalta. Lisätietoja: Mikael Nylund, toimitusjohtaja, Gofore Oyj p. 040 540 2280 mikael.nylund@gofore.com

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye