Osuuskauppa Arina

ABC Carwash avataan Kauppakeskus Zeppelinin yhteyteen lokakuussa

Jaa

Osuuskauppa Arina avaa lokakuussa Kempeleeseen autopesuaseman. ABC Carwash Prisma Zeppelin avautuu palvelemaan kempeleläisiä ja ohikulkuliikennettä 15.10.2024.

Alt-teksti: "ABC Carwash -autopesula, jossa on kaksi pesuhallia."
Nyt rakentuva ABC Carwash Prisma Zeppelin tulee vastaamaan ulkonäöltään ja toiminnoiltaan kuvassa näkyvää Ritaharjun ABC Carwashia.

Kaikki palvelut samasta paikasta

Uusi ABC Carwash -autopesuasema täydentää autoilijoiden palvelut alueella helpottaen asiakasomistajien arkea.

– Jo aiemmin asiakkaitamme palvelleet ABC-mittarikenttä ja ABC-lataus sijaitsevat uuden ABC Carwashin läheisyydessä, joten asiointi on nopeaa ja vaivatonta. Olemme kehittäneet viime aikoina myös muita Kauppakeskus Zeppelinissä sijaitsevia palveluitamme. Prisman iso uudistus valmistui viime vuoden joulun alla ja parturi-kampaamo Tälläämö on kokenut täydellisen muodonmuutoksen tänä kesänä. Seuraavaksi suunnitelmissa on Rosson uudistus. Asiakkaidemme kiireistä arkea helpottaa varmasti, kun aikaa ei kulu siirtymisiin eri palvelujen välillä, toteaa toimialajohtaja Ulla Peltoniemi.

Nyt rakentuvassa ABC Carwash -autopesuasemassa tullaan käyttämään modernia puhtaan veden käyttöä säästävää teknologiaa.

– Meille on tärkeää huomioida ympäristövastuullisuus ja minimoida puhtaan veden kulutus. Vedenpuhdistuksen osalta käyttöön tulee suomalainen innovaatio Clewer -vedenpuhdistusjärjestelmä. Kyseessä on biologinen järjestelmä, jossa käytetty vesi puhdistetaan ja käytetään uudestaan, jolloin uutta vettä tarvitaan ainoastaan auton loppuhuuhteluun. Veden kierrätysaste on jopa 90 %, kertoo Osuuskauppa Arinan ABC pesupäällikkö Pertti Myllylä.

– Autopesun maksaminen on kätevää, sillä valitsemansa pesun voi maksaa joko ABC-mobiilisovelluksella tai pesulan yhteydestä löytyvällä maksupisteellä. ABC-mobiilin kautta ABC Carwash -autopesuloihin ostetut Sarja- ja Kuukausipesut voi käyttää myös muilla Arinan ABC Carwash -autopesuasemilla Oulussa Limingantullin, Tuiran ja Ritaharjun pesuloissa sekä Muhoksella, Torniossa ja Rovaniemellä, Myllylä sanoo.

Faktoja ABC Carwash Prisma Zeppelinin -autopesuasemasta:

  • ABC Carwash Prisma Zeppelin avataan 15.10.2024
  • Rakennuksessa tulee olemaan kaksi autopesuhallia eli yhtä aikaa pesuun mahtuu kaksi autoa.
  • Autopesulan Clewer -vedenpuhdistusjärjestelmä säästää puhtaan veden käyttöä kierrättämällä käytetyn veden. Lisätietoa teknologiasta: https://clewer.fi/autopesu/

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

Osuuskauppa Arina on kuluttajaosuuskunta, jonka omistavat tasavertaisesti yli 190 000 pohjoissuomalaista kotitaloutta. 3000 Arinalaista tarjoavat marketkaupan, liikennekaupan, tavaratalo- ja erikoisliikekaupan sekä matkailu- ja ravitsemiskaupan palveluita noin 180 toimipaikassa eri puolilla Pohjois-Suomea. Arinan asiakasomistajat saavat palveluja käyttämällä hyötyjä keskimäärin noin 575 euroa taloutta kohden vuodessa. Arinan tuotot palautetaan aina pohjoiseen, pohjoisen ihmisten ja alueen hyväksi.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Osuuskauppa Arina

Jaossa 190 000 euroa pohjoisen lapsille ja nuorille14.9.2024 08:55:00 EEST | Tiedote

Osuuskauppa Arina on käynnistänyt jälleen ”Pidetään yhdessä pohjoisen puolta”-tukihaun. Viimeisen reilun kymmenen vuoden aikana Arina on jakanut tukea lasten ja nuorten toimintaan jo yli miljoonan euron edestä. Tukea voivat hakea pohjoissuomalaiset lasten ja nuorten liikuntaseurat ja harrastusyhdistykset sekä avustus- ja hyväntekeväisyysjärjestöt, jotka kohdentavat tukensa lapsille tai nuorille Arinan toimialueella.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye