Attendo aloittaa muutosneuvottelut Utajärvellä ikäihmisten hoivakodissa

Jaa

Attendo aloittaa muutosneuvottelut Utajärvellä, Pohjois-Pohjanmaalla. Neuvottelut koskettavat Attendo Kirkkopuiston henkilöstöä ja vähennystarve on enintään kahdeksan henkilöä.

Attendo Kirkkopuisto on hoivakoti ikäihmisille ja 30-paikkaisessa kodissa asuu tällä hetkellä yhteensä 15 ikäihmistä. Kodissa työskentelee 28 henkilöä.   

“Attendo Kirkkopuistossa on ollut ikäihmisille vapaita asukaspaikkoja ja myös osaavaa henkilökuntaa. Meillä on siis täysi mahdollisuus vastata Pohjois-Pohjanmaan ikäihmisten palvelutarpeeseen. Tilanne on kuitenkin se, että hyvinvointialueilla ei sijoiteta riittävästi ikäihmisiä hoivaan ja meillä on kodissa tyhjiä asukaspaikkoja. Tästä syystä Attendo Kirkkopuistossa henkilöstömäärää on mahdollisesti jouduttava vähentämään ja muutosneuvottelut on aloitettava”, Attendo Pohjois-Pohjanmaan aluepäällikkö Heidi Gül kertoo.   

Attendon tärkeänä tehtävänä on toimia hyvinvointialueiden kumppanina tarjoten sekä laadukkaita palveluita että kustannustehokkuutta.   

“Attendo Kirkkopuistossa on osaavaa henkilökuntaa, jotka tekevät täydellä sydämellä työtä ikäihmisten parissa. Muutosneuvotteluiden osalta olemme hyvin pahoillamme, mutta tässä tilanteessa ei ole muita vaihtoehtoja”, Gül toteaa.  

Attendo pyrkii tarjoamaan henkilökunnalle töitä muista lähialueen Attendo-kodeista, jos vähennystarve toteutuu.  

Lisätietoja: 

Heidi Gül

Aluepäällikkö, Pohjois-Pohjanmaa  

heidi.gul@attendo.fi 

044 494 3256 

Avainsanat

Attendo – Tulevaisuuden hoivan suunnannäyttäjä 
 
Attendo on Pohjoismaiden johtava hoivapalveluiden tarjoaja. Tehtävämme on vahvistaa ihmistä niin, että jokainen, joka meillä asuu, saa elää omannäköistään täyttä elämää. Tarjoamme hoivaa ja asumispalveluita ikäihmisille, kehitysvammaisille, vammautuneille, päihde- ja mielenterveyskuntoutujille sekä lastensuojelun ja terapian tarpeessa oleville. Asukkaillemme olemme ennen kaikkea koti, sidosryhmillemme kumppani ja yhteiskunnassa vahva muutosvoima. Yli 18 000 työntekijäämme palvelee yli 400 toimipisteessä ympäri Suomen. 
 
Vahvistamme ihmistä. Katsomme eteenpäin. Ratkaisemme yhdessä.  
Me olemme Attendo.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Attendo

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye