Keski-Suomen ELY-keskus

Päällystystyöt aiheuttavat haittaa liikenteelle Jyväskylässä Tourulan rampilla, Tikanväylällä ja Keljon rampilla

Jaa

Jyväskylässä tehdään pieniä päällystyskohteita viikolla 40. Päällystystyöt ajoitetaan pääsääntöisesti klo 18.00-06.00 väliselle ajalle.

Työmaiden sijainnit on merkitty karttaan punaisella. Kartta: Google Maps
Työmaiden sijainnit on merkitty karttaan punaisella. Kartta: Google Maps
  • Ma 30.9. - Ti 1.10. Tourulan rampit Mt 6018 (Vaajakosken moottoritiestä suoraan jatkuvat rampit)
  • Ke 2.10. Keljo Mt 6018 (Keljosta Tampereen suuntaa menevä ramppi) + Tikan väylä (Paloaseman kohdalta)
  • To 3.10. Tikan väylä (ajorata + jalankulku- ja pyöräilyväylä, jonka päällystys aloitetaan jo päivällä)

Päällystystyöt aiheuttavat haittaa liikenteelle. Mahdollisuuksien mukaan kannattaa käyttää vaihtoehtoisia ajoreittejä.  Aikatauluihin voi tulla muutoksia esimerkiksi sateiden takia.

Liikenneturvallisuuden ja päällystystyömaalla työskentelevien työntekijöiden turvallisuuden takaamiseksi päällystystyömaan kohdalla tulee noudattaa erityistä varovaisuutta sekä työnaikaisia liikenteenohjausjärjestelyjä.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Projektipäällikkö
Janne Hölttä
p. 0295 023 530

Keski-Suomen ELY-keskus

Tietoja julkaisijasta

Keski-Suomen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus (ELY-keskus) on valtion viranomainen, joka edistää alueellista kehittämistä hoitamalla elinkeinoihin, työvoimaan, osaamiseen sekä liikenteeseen ja infrastruktuuriin että ympäristöön ja luonnonvaroihin liittyviä tehtäviä. ELY-keskukset kehittävät ja tukevat taloudellista, sosiaalista ja ekologisesti kestävää hyvinvointia.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Keski-Suomen ELY-keskus

Vedenohjausmuurin rakentaminen haittaa jalankulku- ja pyöräilyliikennettä Vesangantiellä, Jyväskylä27.9.2024 10:12:55 EEST | Tiedote

Keski-Suomen ELY-keskus rakennuttaa vedenohjausmuurin Vesangantien kallioleikkaukselle. Työt alkavat viikolla 40. Niiden kesto on sääolosuhteet huomioiden noin 4–6 viikkoa. Työstä aiheutuu haittaa jalankulku- ja pyöräilyväylän käyttäjille. Työmaa-alueelle järjestetään kiertotie. Myös autoliikenteelle saattaa aiheutua häiriöitä työmaaliikenteestä.

Keski-Suomen maakunnallisiksi vastuulajeiksi valikoitui 28 sammal- ja 5 jäkälälajia18.9.2024 11:52:11 EEST | Tiedote

Keski-Suomen maakunnan uusimmat vastuulajit on julkaistu osana LUMOAVA-hanketta, jonka tavoitteena on edistää luonto- ja ilmastotiedon sisällyttämistä päätöksentekoon. Tällä kertaa vuorossa ovat sammalet ja jäkälät. Valtaosa uusista vastuulajeista on uhanalaisia pienvesien äärellä ja lahopuulla eläviä vanhojen metsien lajeja. Niiden esiintymistä merkittävä osa sijaitsee Keski-Suomessa, minkä vuoksi maakunnalla on keskeinen rooli niiden varjelemisessa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye