Ruka-Kuusamo Matkailu

Ilmoittautuminen Downhill Swim -uintitapahtumaan alkaa tänään

Jaa

Ilmoittautuminen Downhill Swim -uintitapahtumaan alkaa tänään klo 18. Henkeäsalpaavissa maisemissa Oulankajoen kirkkaissa vesissä Kuusamossa  19.7.2025 järjestettävä tapahtuma kutsuu uimarit unohtumattomalle matkalle läpi yhden Suomen kauneimmista kansallispuistoista.

Kesällä 2024 Suomen presidentti Alexander Stubb osallistui tapahtumaan puolisonsa Suzanne Innes-Stubbin kanssa.
Kesällä 2024 Suomen presidentti Alexander Stubb osallistui tapahtumaan puolisonsa Suzanne Innes-Stubbin kanssa. Simo Vilhunen Downhill Swim

Nyt viidettä kertaa järjestettävä Downhill Swim tunnetaan mahtavasta ilmapiiristä ja upeista luonnonmaisemista. Kesällä 2024 Suomen presidentti Alexander Stubb osallistui tapahtumaan puolisonsa Suzanne Innes-Stubbin kanssa. Kokemus on unohtumaton.

"Tämä tapahtuma on enemmän kuin kilpailu – se tarjoaa aidon yhteyden luontoon: maailman puhtain ilma, hiekkasärkät, porot ja Oulangan kansallispuiston henkeäsalpaavat maisemat tekevät uinnista unohtumattoman kokemuksen", sanoo tapahtuman johtaja Kalle Kotiranta. 

Tapahtuma on avoin kaiken tasoisille uimareille, kokeneista uimareista rauhallisempaa seikkailua etsiville. Ennakkoilmoittautumiseen on rajoitettu määrä paikkoja sekä 12 km:n että 24 km:n reiteille.

"Uimataito on välttämätön", Kotiranta jatkaa. "Mutta virta auttaa mukavasti eteenpäin - jo pienikin virtaus tekee merkittävän eron säästäen puoli minuuttia sataa metriä kohden."

Uinnin jälkeen uimarit pääsevät rentoutumaan telttasaunoissa ja ruokailemaan maalialueella kansallispuiston ulkopuolella Jäkäläniemessä. Iltajuhla Rukalla kruunaa upean tapahtumapäivän.

"Tämä upea uintitapahtuma on erinomainen tilaisuus näyttää vieraillemme alueemme ainutlaatuista luontoa vedestä käsin. Toivomme, että mahdollisimman monella seikkailunhaluisella uimarilla olisi mahdollisuus kokea tämä tapahtuma", sanoo Ruka-Kuusamo Matkailu ry:n toimitusjohtaja Janne-Juhani Haarma. 

Yhteyshenkilöt

Janne-Juhani HaarmaToimitusjohtaja 1.9.2024 alkaen, Ruka-Kuusamo Matkailu ry

Puh:0400411577

Kuvat

ReinoHartikainen Downhill Swim
Lataa
SimoVilhunen DownHill Swim
Lataa
Simo Vilhunen Downhill Swim
Lataa
Simo Vilhunen Downhill Swim
Lataa
Simo Vilhunen Downhill Swim
Lataa

Ruka-Kuusamo Matkailu ry

Ruka-Kuusamo on ympärivuotinen luontomatkailukohde ja monipuolisten tapahtumien näyttämö. Ruka-Kuusamo Matkailu ry vastaa alueen yhteismarkkinoinnista. Toiminnassa on mukana 150 yritystä, jotka edustavat yli 95 % alueen matkailutulosta. www.ruka.fiwww.facebook.com/rukakuusamowww.instagram.com/rukakuusamo

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Ruka-Kuusamo Matkailu

10 vinkkiä ruokamatkalle Kuusamoon: villiruokajuhlat ja macaronit13.8.2024 15:30:00 EEST | Tiedote

Kuusamo on nouseva ruokamatkailijan kohde, jossa perinteet, pohjoisen raaka-aineet ja uudet tuulet yhdistyvät ainutlaatuisiksi makuelämyksiksi. Kuusamossa voi kokea ranskalaisten makumaailman eleganssia, maailman pohjoisimman Michelin-tähden illallisen, kolmen ruokalajin lounaan metsässä ja pian myös illallisen tunturin huipulla. Villiruokajuhlilla syyskuussa pääsee maistamaan paikallisia herkkuja, kuten poropateeta, leivoksia ja EU:n nimisuojattua muikkua, Kitkan Viisasta.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye