Fliiga

ÅIF:lle ja SB-Prolle syksyn toiset voitot, Kooveen jyräys jatkuu

Jaa

Koovee jatkaa F-liigan naisten sarjassa puhtaalla pelillä, kun tänään tuli jo neljäs voitto SaiPan kaatuessa kotikaukalossaan maalein 4-2. Lauantain muut voittajat olivat ÅIF, SB-Pro ja TPS.

Lappeenrannan iltapäivän avausmaalin iski SaiPalle Miisa Turunen, mutta Koovee vastasi jo ensi erässä voittoon riittäneillä maaleilla, kun Senni MustakoskiViola Pennanen ja Tuulia Aho osuivat viidessä minuutissa. Hanna Pukero laukoi kolmannen erän alussa jo 4-1 Kooveelle, ja SaiPa venyi vielä Miisa Turusen kavennukseen.

ÅIF otti syksyn toisen voittonsa kaatamalla kotonaan O2-Jyväskylä-Jyväskylän 5-4. Vierasjoukkue karkasi avauserässä kolmen maalin johtoon, ja ÅIF:n kahden kavennuksen jälkeen Sanna Kuusisto nosti vielä kolmannen erän alussa 4-2 O2-Jyväskylä. ÅIF nousi voittoon viimeisellä kympillä, kun ensin Emilia Kaartoaho tasoitti ja vain 53 sekuntia myöhemmin Aada Heikkinen osui kotijoukkueen voittomaalin.

Kauden kahdella tappiolla aloittanut SB-Pro otti jo toisen perättäisen voittonsa, kun SSRA taipui kotonaan Oulussa 6-5. SSRA johti avauserän lopussa 3-2, toisen lopussa 4-3 ja vielä kolmannen alussa Hanna Niemelän osumalla 5-4, mutta ottelun loppu oli nurmijärveläisten. Jenni Torkki tasoitti kahdeksan minuuttia ennen loppua ylivoimalla, ja puolitoista minuuttia myöhemmin teki voittomaalin Torkin syötöstä Mirja Hietamäki. Hietamäki oli Pron tehokkain saldolla 1+2, SSRA:n sarakkeeseen kirjautti Sanni Uimarihuhta kolme maalia ja Viivi Kettunen kolme syöttöpistettä.

Murskavoitoistaan tunnettu TPS oli tänäänkin maineensa veroinen rökittäessään Porvoossa PSS:n 12-0. Peli oli selvä jo avauserässä, jossa Veera KuosmanenMeri-Helmi HöynäläCira Virta ja Aino Järvinen laukoivat turkulaiset neljän maalin etumatkalle. Veera Kuosmasen tehot olivat 2+4, Meri-Helmi Höynälän 2+1 ja Milla Granlundin samoin 2+1. Minnie Heinisen nollapeliin kirjattiin neljä torjuntaa.

Sunnuntaina sarja jatkuu ottelulla Welhot–SB-Pro.

Yhteyshenkilöt

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Fliiga

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye