Naantalin kaupunki

Lux Gratiae valaisee jälleen lokakuun viimeisen viikonlopun

Jaa

Kutsu pressitilaisuuteen maanantaina 14.10. klo 10-11 Naantalin taidehuoneelle.

Lux Gratiae 2024 -logo
Lux Gratiae 2024 -logo

Lämpimästi tervetuloa Lux Gratiae -tapahtuman lehdistötilaisuuteen maanantaina 14.10. klo 10-11 Naantalin Taidehuoneelle, Mannerheiminkatu 5.

Lokakuun viimeisenä viikonloppuna järjestettävän Lux Gratiae -tapahtuman ohjelmassa on jälleen upeaa valon juhlaa, taidetta ja musiikkia. Luvassa on jotain uutta ja erilaista, kun valoteokset levittäytyvät torilta Puistotien kautta Kirkkopuistoon. Tuttua ohjelmaa on taas Naantalin Musiikkijuhlien järjestämä uusi ja upea konsertti Naantalin kirkossa.

Tapahtuma järjestetään jo 13. kerran yhteistyössä Naantalin kaupungin, Naantalin Musiikkijuhlien, Naantalin ja Rymättylän seurakuntien, Visit Naantalin ja paikallisten kulttuuriyhdistysten kesken.

Tervetuloa kuulemaan lisää! Tilaisuudessa on kahvitarjoilu.

Vahvistathan osallistumisesi viimeistään torstaina 10.10. sähköpostilla osoitteeseen sivistystoimisto@naantali.fi.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Alexander Salvesenin valoteos Relations of Colour
Alexander Salvesenin valoteos Relations of Colour
Frej Vuori
Lataa
Lux Gratiae 2024 -logo
Lux Gratiae 2024 -logo
Lataa

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Naantalin kaupunki

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye