Naantalin kaupunki

Naantalin kaupunki ja Turun AMK solmivat kumppanuussopimuksen

Jaa

Kumppanuuden tarkoitus on syventää osapuolten välistä opiskeluun, tutkimukseen ja yritysten liiketoiminnan kehittämiseen liittyvää yhteistyötä.

Turun AMK:n rehtori-toimitusjohtaja Vesa Taatila ja Naantalin kaupunginjohtaja Laura Leppänen.
Turun AMK:n rehtori-toimitusjohtaja Vesa Taatila ja Naantalin kaupunginjohtaja Laura Leppänen iloitsevat kumppanuudesta. Naantalin kaupunki

Naantalin kaupungin ja Turun AMK:n välisen kumppanuuden päätavoitteena on kehittää yhdessä osapuolten osaamista ja toimintaa sekä edistää toimivia yhteistyömalleja.

Käytännössä osapuolet muun muassa syventävät opiskelijoihin ja opintoihin liittyvää yhteistyötä sekä tutkimus- kehittämis- ja innovaatioyhteistyötä. Mukaan kehittämistyöhön otetaan myös alueen yritykset ja muut organisaatiot.

Naantali ja Turun AMK ovat tehneet pitkään monipuolista yhteistyötä erilaisten tapauskohtaisten projektien, koulutusten, opinnäytetöiden ja harjoittelujen puitteissa. Naantalilaiset yritykset ovat lisäksi hyödyntäneet ammattikorkeakoulun palveluita. Nyt solmittu sopimus tekee yhteistyöstä tavoitteellisempaa.

– Yhteistyösopimuksen avulla voimme kehittää yhteistyötä tavoitteellisemmaksi ja vaikuttavammaksi sekä löytää myös täysin uusia ja innovatiivisia tapoja hyödyntää ammattikorkeakoulun osaamista kaupungin ja paikallisten yritysten toiminnan kehittämisessä, iloitsee Naantalin kaupungin elinkeinopäällikkö Lassi Rosala.

Rosalan mukaan kumppanuussopimuksen myötä myös Naantalin kaupunki voi tuoda ajankohtaisia terveisiä ja kehitystarpeita ammattikorkeakoulun toimintaan.

Myös Turun AMK iloitsee kumppanuussopimuksesta Naantalin kaupungin kanssa.

– Turun ammattikorkeakoulu haluaa olla hyvä kumppani Varsinais-Suomen kunnille. Olemme tehneet jo pitkään vaikuttavaa yhteistyötä Naantalin kaupungin kanssa, ja tällä sopimuksella sitoudumme tulevaisuudessa Naantalin ja sen alueen yritysten aiempaakin aktiivisempaan kehittämiseen, toteaa Turun AMK:n rehtori-toimitusjohtaja Vesa Taatila.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Turun AMK:n rehtori-toimitusjohtaja Vesa Taatila ja Naantalin kaupunginjohtaja Laura Leppänen.
Turun AMK:n rehtori-toimitusjohtaja Vesa Taatila ja Naantalin kaupunginjohtaja Laura Leppänen iloitsevat kumppanuudesta.
Naantalin kaupunki
Lataa
Naantalin kaupunki
Lataa

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Naantalin kaupunki

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye