Avain

Yllätysrakkautta-kirjassa aiemmista osista tutun Melinan vanhat ja uudet romanssit risteävät

Jaa

Tittamari Marttisen Kirjoista Sarjarakastuja ja Ranskalainen romanssi tutun Melinan tarina jatkuu, kun Melin palaa Lappiin. Myös tällä kertaa luvassa on kinkkisiä suhdekiemuroita!

Kesä Pariisissa on muisto vain. Melina on palannut Lappiin ja elää kiireistä opiskelijaelämää. Kuura on muuttanut hänen naapuriinsa, ja kaksikko on lähes erottamaton. Mitä tapahtuu, kun ranskalainen romanssi Jules saapuukin yllättäen pohjoiseen ja hurmaa kaikki? Melinan tunteet Julesia kohtaan lämpenevät nopeasti. Jules on kuitenkin mustasukkainen Kuurasta. Kolmiodraama on valmis ja paisuu kuin nuotiolla paistettavan tikkupullan taikina.

Melina saa yllättävän ehdotuksen, johon hän tarttuu. Hän muuttaa Kuuran kanssa talveksi Luostolle mökkiin hankien keskelle ja alkaa majoittaa turisteja. Jännittävin vieraista on brittiläinen Marcus, joka saa Melinan katselemaan uusin silmin kaikkea. Eräänä iltana ovella seisoo yllättävä mutta tuttu vieras, jonka kanssa Melina pääsee unohtumattomalle hiihtovaellukselle. Kun kyse on Melinasta, ei kommelluksilta voi välttyä!

Yllätysrakkautta jatkaa kirjoista Sarjarakastuja ja Ranskalainen romanssi tutun Melinan tarinaa. Tittamari Marttinen on kirjailija, joka on kirjoittanut teoksia lapsille, nuorille ja aikuisille ja joka on aina valmis lähtemään uudelle seikkailulle.

teos: Yllätysrakkautta
kirjailija: Tittamari Marttinen
Kansi: Saara Helkala
kustantaja: Avain
ISBN: 9789523045521
ilmestymispäivä: 16.10.2024

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tittamari Marttinen: Yllätysrakkautta. Kansi: Saara Helkala
Tittamari Marttinen: Yllätysrakkautta. Kansi: Saara Helkala
Lataa
Tittamari Marttinen, kuvaaja Uzi Varon.
Tittamari Marttinen, kuvaaja Uzi Varon.
Uzi Varon
Lataa

Linkit

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Avain

Anna Pölkki: Elämää ja unelmia kaksisuuntaisen mielialahäiriön kanssa1.10.2024 11:45:00 EEST | Blogi

Anna Pölkille uuden kirjan kirjoittaminen tarjosi mahdollisuuden jakaa kokemuksia elämästä kaksisuuntaisen mielialahäiriön kanssa. Hän kertoo Kustantamon kuulumisia -blogissa myös siitä, miten luonto inspiroi häntä kirjoittamaan sairauden keskellä. “On varmasti monia, joille oman kirjan käsiin saaminen on suuren unelman täyttymys, mutta omaa unelmaani tulkitsen myös varjojani vasten: tunnen syvää kiitollisuutta siitä, että olen onnistunut toteuttamaan kirjailijaunelmani siitä huolimatta, että olen vakavasti sairas ja virallisesti työkyvytön”, hän kertoo. Metsien kaukainen sini ilmestyi syyskuussa 2024.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye